Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Moduri prin care bijuteriile din aur influențează sănătatea ta

Moduri prin care bijuteriile din aur influențează sănătatea ta

Bijuteriile din aur sunt o modalitate de exprimare la nivel estetic, fiind extrem de apreciate de-a lungul vremii, însă v-ați gândit vreodată că bijuteriile din aur ar putea fi mai mult decât accesorii de lux? Că dincolo de latura estetică, purtarea de bijuterii din aur să aducă minunate beneficii la nivel interior? Pornind de la aceste calități „ascunse” ale bijuteriilor, ne-am gândit să creăm un articol prin care să punem în valoare proprietățile miraculoase pe care bijuteriile din aur le dăruiesc purtătorului.

Pe lângă aspectul și calitatea luxuriante, bijuteriile Sabion sunt înzestrate cu energii benefice care ne ajută din punct de vedere energetic și care pot acționa pozitiv asupra sănătății. Încă din cele mai vechi timpuri, se crede că acest metal distins, aurul, posedă calitățile unor energii benefice rafinate, fiind într-adevăr demn de a fi considerat metalul zeilor. Totodată, un element important în ceea ce privește proprietatea curativă este culoarea specifică aurului. Dacă ne gândim la nuanțele de auriu intens, cu reflexe, ce creează senzația de lumină caldă, simțim că acestea sunt o încântare ce relaxează mintea și corpul.

bijuteriile din aur

Despre aur și implicit, bijuterii din aur, se spune că protejează purtătorul, înconjurându-l în energie vitală. Purtând o bijuterie din aur, vă veți bucura de creșterea autostimei, a curajului și veți simți dorința de a vă depăși limitele. Totodată, la nivel energetic, acest metal prețios amplifică sentimentele pozitive, stimulează inteligența, crește dorința de cunoaștere și calmează mintea.

Deloc de neglijat sunt și proprietățile curative ale pietrelor naturale cu care bijuteriile pot fi decorate. Acestea influențează la rândul lor sănătatea într-un mod benefic, fiecare piatră prețioasă contribuind pentru bunăstarea purtătorului cu aportul său la nivel energetic, pe lângă cel estetic.

Sfatul nostru este ca dumneavoastră să luați în considerare și aceste calități subtile ale bijuteriilor atunci când le alegeți, pentru a vă bucura de toate atributele lor.

La Casa de Bijuterii Sabion avem în vedere și studiem proprietățile curative ale bijuteriilor. Atunci când dăm naștere unei bijuterii, aceasta este făurită pornind de la gândul că pe lângă proprietățile estetice, trebuie să fie și o binecuvântare pentru purtător la nivel energetic.

Inele din aur

Purtarea de inele din aur are atât origini religioase, cât și culturale. Acest obicei aduce pe lângă beneficii estetice și o serie de beneficii la nivel energetic care ne influențează pozitiv sănătatea. Se consideră că purtarea de inele din aur ne conectează la o conștiință superioară, odată având acces la această conștiință divină, omul putând obține acea „putere divină” spre care natura noastră tinde. Din acest motiv, papalitatea poartă, drept simbol al puterii, al cunoașterii, un inel de aur fără pietre, cu model sau simbol gravat. Purtarea unui inel din aur cu pietre prețioase, ca simbol al puterii, este întâlnită mai frecvent la familiile regale.

Așa cum am precizat, un inel de aur cu pietre, pe lângă atributele benefice pe care aurul le dăruiește se mai adaugă și proprietățile energetice ale pietrei sau pietrelor cu care acesta este decorat. De pildă, purtarea unor inele din aur cu diamante ajută la întărirea imunității. Diamantul este indicat, la nivel terapeutic, pentru afecțiuni ale sistemului nervos, deoarece fortifică activitatea mentală. În același timp, are proprietăți de purificare, ajutând la eliminarea toxinelor.

Totodată, se consideră o practică ce ajută vindecarea purtarea de inele din aur pe inelar. În cazul femeilor, pentru a se bucura de aceste beneficii spirituale, vor purta inelul pe mâna stângă iar bărbații pe mâna dreaptă.

inele din aurinele din aur

Cerceii din aur

Încă din vremurile îndepărtate, în China se cunoșteau beneficiile de la nivel spiritual pe care cerceii le aveau asupra purtătorului sau purtătoarei. Aceștia au un efect similar  acupuncturii, fiind responsabili pentru conectarea la energia principiului divin, înconjurând persoana cu energia fericirii, răbdării, dorinței de evoluție spirituală, perseverenței și capacității de a ierta.

Aceste bijuterii din aur sunt cele care atrag energia divinului etern, aceasta se scurge în întreg corpul producând un flux de sentimente pozitive.

O bijuterie Sabion, precum o pereche de cercei cu rubin, are acțiuni benefice asupra sănătății la nivelul circulației sanguine și la o activitate armonioasă a fierii. Stimulează sistemul imunitar și digestiv și accelerează metabolismul. Mai este indicată purtarea unei astfel de bijuterii din aur pentru ameliorarea oboselii cronice. Nu este indicată purtarea unei bijuterii din aur cu rubine în cazul febrei sau a hipertensiunii, deoarece rubinul este o piatră cu proprietăți energetice ce aparțin elementului foc.

bijuteriile din aur

Colier din aur sau lanț din aur cu pandant

Purtarea aurului în jurul gâtului este un alt exemplu de „moștenire străveche”,  care indiferent de cultură sau credință, are ca prim rol, demonstrarea propriului status social. Atunci când purtați un colier din aur sau un lanț din aur cu pandant, recomandăm să aveți în vedere că o astfel de bijuterie din aur este responsabilă cu conectarea la nivel energetic la conștiința divină.

Aurul are proprietăți energetice de protecție extraordinar de puternice. În cultura asiatică se presupune că până și un lățișor din aur, de dimensiuni mici, în jurul gâtului, poate ține la distanță cele două tipuri de oameni, respectiv: Raja (omul care trăiește doar pentru câștig și realizare personală) și Tama (omul care nu are probleme în a te călca în picioare pentru a-și atinge scopurile sale materiale egoiste).  Atât colierul din aur, cât și lanțul din aur cu pandant sau fără, sunt  bijuterii din aur capabile să protejeze purtătorul de energiile negative.

Un colier din aur decorat cu safire este benefic pentru ameliorarea durerilor și a febrei. Totodată, precum diamantul și rubinul, ajută la tratarea unor probleme ale sistemului nervos.

bijuteriile din aur

Brățara din aur

Bijuteriile din aur care decorează brațele și încheieturile mâinilor sunt apreciate încă din cele mai vechi tipuri, alături de inele din aur, cercei din aur și coliere din aur. Civilizația antică egipteană este una din cele mai cunoscute civilizații iubitoare de bijuterii din aur, în special de brățări de aur.  Aceste prețioase ornamente sunt și cele mai vechi folosite, primele dovezi datând din anul 5000 înaintea erei noastre.

Conform credințelor vechi, brățările din aur decorate cu pietre naturale și purtate la încheietura mâinii drepte ne ajută să controlăm și să producem energie benefică. Probabil din acest motiv civilizația egipteană, a reprezentat zeitățile având la încheietura mâinilor brățări din aur.

Purtarea brățării din aur la încheietura mâinii stângi, are și ea proprietăți energetice benefice, respectiv, aceasta ajută la controlarea nivelului energetic ambiental. Totodată se consideră că purtarea brățării din aur, în cazul doamnelor, pe mâna dreaptă le-ar aduce noroc și protecție iar pe mâna stângă încredere în sine și prosperitate.

inele din aur

O brățară din aur, decorată cu pietre de smarald, are un efect pozitiv asupra ochilor, ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii, în principal afecțiuni la nivelul plămânilor, protejează inima, rinichii și ficatul. Echilibrează circulația sanguină și limfatică.

Vă invităm să pășiți în lumea Sabion online și să descoperiți beneficiile autentice ale bijuteriilor din aur!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA