Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Idei de cadouri pentru mama - Oferă-i un dar special de Crăciun!

Idei de cadouri pentru mama – Oferă-i un dar special de Crăciun!

Magia sărbătorilor de iarnă este creată de noi, prin păstrarea și continuarea bogatelor și frumoaselor tradiții românești. Sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu entuziasm de la mic la mare. Luna Decembrie prinde viață datorită unei atmosfere care ne aduce bucurie, dată de emoția achiziționării de cadouri pentru cei dragi, a mirosului de brad, a colindelor tradiționale, a gustului de cozonac proaspăt scos din cuptor, precum și a multor altor obiceiuri, datini îndrăgite de iarnă.

Oricare zi din an este ziua perfectă pentru a-ți arăta aprecierea și recunoștința față de o persoană dragă prin oferirea unui cadou. Însă darurile de Crăciun sunt memorabile, căci creează emoții speciale, trăiri pe care ți le vei aminti cu drag o viață întreagă!

Decembrie mai este denumită și „Luna Cadourilor” deoarece de sărbători, una din cele mai iubite tradiții este aceea de a oferi cadouri familiei, prietenilor, colegilor. Datorită acestei tradiții, în luna decembrie ia naștere, an de an, o lume feerică, în care vitrinele magazinelor devin tărâmuri fermecate, desprinse parcă dintr-o lume a basmelor copilăriei, unde magia este trăită din plin.

Iată că luna cadourilor se apropie cu pași repezi iar noi ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva recomandări de cadouri speciale, ideale pentru a  dărui bucurie și emoție celor dragi.

Atunci când alegem un cadou, ne dorim să fie unul special, care să contureze zâmbete pe chipul celui drag. Ideea alegerii unei bijuterii marca Sabion pentru a fi dăruită de Crăciun este întotdeauna o alegere potrivită, deoarece bijuteriile sunt cele mai apreciate cadouri de sărbători!

În acest articol intenționăm să  propunem idei de cadouri de Crăciun pentru cea mai dragă ființă de pe pământ – mama, astfel cu ocazia acestor sărbători de iarnă, vă invităm să celebrăm aceste minunate ființe din viețile noastre, acești adevărați îngeri păzitori care ne sunt mereu aproape!

Bijuteria este un dar prețios care trezește de fiecare dată sentimente puternice, iar cine merită mai mult, dacă nu mama, să fie răsfățată cu astfel de daruri?! Purtate cu drag de aceasta, vor deveni inestimabile, în timp, pentru noi. Iată 4 idei de cadouri pentru mama memorabile, pe care să le oferi de Crăciun, într-un top accesibil pentru toate buzunarele, bijuterii care vor stârni zâmbete de bucurie și vor crea momente unice de sărbători.

1. Cadouri pentru mama de Crăciun – bijuteriile personalizate

Cu o bijuterie personalizată cu siguranță vei demonstra că oferi atenție și grijă față de persoana căreia i-o dăruiești, deoarece nimic nu poate fi mai minunat decât să primești un cadou personalizat, pe gustul tău. Totodată, dacă luăm în considerare bijuteriile personalizate, acestea sunt mici obiecte de artă lucrate manual, fiecare piesă fiind unică, precum persoana căreia dăruim acest cadou special. Cu siguranță, ideile de cadouri pentru mama constând în bijuterii personalizate vor fi unele memorabile. În cazul în care dispuneți de un buget redus, personalizarea unei bijuterii poate fi făcută și prin gravarea unui mesaj scurt sau a numelui.

Această gravare se poate executa pentru brățările cu șnur din mătase, care permit personalizare atât pe interior cât și pe exterior.

Totodată un alt tip de bijuterie personalizată, pentru un buget redus sunt și colierele cu nume traforat.

cadouri pentru mama

2. Cadouri pentru mama de Sărbători – Bijuterii cu perle sau bijuterii cu camee

O bijuterie cu perle complimentează și dăruiește acea eleganță și finețe atemporală pe care orice femeie o dorește.  Alegerea e a oferi un cadou de Crăciun constând într-o bijuterie cu perle sau un set de bijuterii cu perle va fi cu siguranță una care va impresiona profund. Totodată, bijuteria cu perle este un cadou excelent pentru mame dacă alegorizăm natura creației unei perle de către scoică.

Am creat o selecție de bijuterii cu perle fascinante, cadouri pentru mame de neuitat cu ocazia acestui Crăciun:

O pereche de cercei cu perle, într-un model prețios, extrem de fin, poate deveni cadoul de Crăciun ideal pentru mama:

Un pandantiv cu camee, o adevărată piesă de artă ce înfățișează un chip sculptat manual cu grijă și atenție la detalii, o bijuterie specială pentru cea mai specială ființă de pe pământ, mama.

O minunată și elegantă broșă decorată cu trei perle naturale, cu siguranță va fi un cadou pentru mama care va impresiona și va dăinui în timp ca amintire a acestui Crăciun:

cadouri pentru mama

3. Cadouri de Crăciun pentru mame – Bijuterii cu diamante

Precum diamantul între celelalte pietre așa este mama între ființe – cea mai prețioasă și valoroasă ființă pentru noi. Oferă-i în semn de mulțumire de sărbători, pentru toată dragostea și grija purtată, o bijuterie cu diamant, și cu siguranță o vei surprinde.

O pereche de cercei cu diamante este o idee de cadou excelentă pentru a fi dăruită mamei cu ocazia sărbătorilor.

Iată un model de cercei cu diamante, o creație care ne poartă către magia unui moment de neuitat, precum perioada sărbătorilor de iarnă!

Cercei BB.761649, aur rose, 14 kt, diamante și london blue topaz

Un pandant cu diamante, care o va lumina de bucurie pe cea care îl va primi în dar de Crăciun…

cadouri pentru mama

4. Cadouri de Sărbători pentru mame – Obiecte din argint

Să nu uităm că darurile de Crăciun sunt amintiri pentru totdeauna, deoarece un moment ca acesta  este trăit cu intensitate și emoție. O altă idee excelentă de cadouri de Crăciun pentru mame sunt obiectele de argint. Acestea devin un cadou elegant care, fără îndoială, va fi apreciat. În această categorie de obiecte din argint ar putea intra un set de tacâmuri din argint veritabil, o carafă din argint sau un pahar din argint, precum și multe alte obiecte pe care le puteți găsi aici -> cadouri din argint.

cadouri pentru mama

Lăsați-vă inspirați de aceste idei de cadouri pentru mama și oferiți-i cel mai frumos dar!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA