Modalități de plată

Cuprins:

Cumpărăturile pe www.sabion.ro se fac într-un mod simplu.

Ne-am gândit la confortul dumneavoastră şi am introdus modalităţi intuitive prin care oricine să poată efectua cumpărăturile rapid şi eficient pe www.sabion.ro.

Plată

Pentru cumpărături eficiente urmați paşii de mai jos:

 1. Alegeţi produsul dorit fie parcurgând secţiunile care vă interesează, fie prin funcţiile de căutare puse la dispoziţie.
 2. Adăugați produsul ales fie direct în coşul de cumpărături, fie în Wishlist, fie spre comparare.
 3. Odată efectuată alegerea asupra unui produs, finalizaţi comanda, completaţi câmpurile de mărimi, gravuri sau alte facilităţi caracteristice fiecărui produs.
 4. Puteţi nota observaţiile dumneavoastră legate de transport, livrare, ambalare, etc. în casuţa de observaţii.
 5. Efectuarea cumpărăturilor se poate efectua ca utilizator logat sau ca vizitator.
 6. Pentru logare puteţi folosi completarea graficului de înregistrare sau puteţi utiliza funcţia de logare prin profilul dumneavoastră de Facebook.
 7. Alegeţi una dintre metodele de plată de mai jos:
   • Plata cu card de credit/debit. Plăţile online sunt efectuate prin EuPlatesc şi sunt securizate;
   • Plata ramburs – plata la livrare; Comenzile în valoare de peste 2500 lei vor fi livrate doar după achitarea de către client a diferenței de la această sumă până la valoarea comenzii prin transfer bancar în contul RO40 BTRL 0270 1202 G998 61XX ( exemplu: ați comandat unul sau mai multe produse în valoare de 3000 lei – va trebui să achitați 500 lei prin transfer bancar);
   • Ordin de plată.
 8. După alegerea metodei de plată, plasaţi comanda. Transportul produselor achiziționate pe www.sabion.ro este gratuit indiferent de valoarea comenzii.
 9. Ulterior, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii, precum şi factura proforma generată automat.
 10. Comanda va fi validată în maxim 24 de ore de către un consilier Sabion, care vă va oferi toate informațiile legate de livrare.
 11. Produsul va sosi la dumneavoastră prin intermediul curierului, ambalat într-un colet care va conţine şi documentele orginale: factura şi certificatul de Garanţie și Autenticitate.

 

Plata online

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi. 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

1.Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)  – până la 6 rate fără dobândă

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in  6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile

 comision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

2.Prin card de credit emis de BRD Finance – până la 6 rate fără dobândă

 Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

–        alegi produsele dorite

–        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

3. Prin card de credit emis de Alpha Bank  – până la 9 rate fără dobândă

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

 Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 4. Prin card de credit emis de First Bank – până la 9 rate fără dobândă

 Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website www.sabion.ro si poti beneficia de 9 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Exact

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 • Alegi optiunea de plata “Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numarul de rate dorit.

 Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Start la cumparaturi !

 

Vă mulţumim că aţi ales eleganţa şi rafinamentul bijuteriilor Sabion. Sunteţi oricând bineveniţi. Pentru întrebări şi informaţii suplimentare, ne puteţi scrie la administrativ@sabion.ro sau ne puteţi contacta telefonic la numărul 0265.265.732 (program operatori: L-V, între orele 08.00/16.00). 

De asemenea, vă așteptăm în oricare dintre magazinele Sabion din țară.