Home Certificări & Responsabilitate

Certificări & Responsabilitate

Certificări

Îmbunătățirea calității a devenit o prioritate pentru noi încă de la începerea activității derulând în acest sens programe de specializare, implementare de standarde internaționale sau urmarea unor școli de prestigiu în lumea bijuteriilor.

Certificări ISO

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că la Casa de Bijuterii Sabion folosim sisteme ale calității ca metoda de asigurare a consecvenței și a conformității produselor și serviciilor cu o serie de standarde sau cu așteptările clienților, iar începând din anul 2008 deținem Certificatele ISO 9001 și ISO 14001.

Obținerea certificării ISO 9001 constituie argumentul oferit clienților noștri  că societatea funcționează în acord și pe baza unui sistem de calitate recunoscut internațional, iar certificatul ISO 14001 asigură clienții că se pot încrede în minimizarea activă a impactului asupra mediului prin procedeele, produsele și serviciile proprii.

Acreditare GIA

Institutul Gemologic American este cea mai renumită Instituție de Învățământ din lume în domeniul bijuteriilor și al gemologiei, pregătind de zeci de ani specialiști în întreagă lume.

Membri ai echipei Sabion sunt absolvenți ai acestui institut, în cadrul programelor de Gemolog și Bijutier Profesionist, iar emblema GIA Alumni, expusă în toate magazinele Sabion, certifică acest fapt.

Responsabilitate

Consiliul Pentru Practici Responsabile în Bijuterie

Sabion îmbrățișează principiile CRJP (Council for Responsible Jewellery Practice) în ceea ce privește etica afacerii, protecția socială și protecția mediului, așa cum acestea au fost consfințite la înființarea organizației.

Etica afacerii:

  • Ne-am luat angajamentul de a ne conduce afacerea la un standard etic ridicat și de a asigura integritatea, transparența și conformitatea acestora cu  legislația aplicabilă în domeniu
  • Vom face cunoscute în întregime și cu cea mai mare acuratețe, caracteristicile bijuteriilor pe care le producem
  • Vom respecta confidențialitatea comercială și politică de confidențialitate a datelor

Performanță Socială:

  • Vom sprijini dezvoltarea comunităților locale în care vom activa, contribuind la bunăstarea socială și economică a acestora

Performanță de mediu:

  • Ne vom conduce afacerile într-o manieră responsabilă și din punct de vedere al protecției mediului
  • Vom reduce consumul de energie și apă și vom gestiona atent resursele
manage cookies