Povești de Iubire

Ne spuneți povestea voastră și noi o celebrăm cu un discount de 10%!

Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu / Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. – Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel

Iubirea este un dar divin fără de care ființa umană nu poate cunoaște fericirea. Prin iubire ne îngrijim de noi și de ceilalți, prin iubire ne ghidăm gândurile bune, prin iubire suntem apți să trăim și să ne bucurăm în mod autentic de existența noastră. Iar atunci când descoprim iubirea ca sentiment suprem ce se-nfiripă între două suflete, o aflăm drept izvor al familiei, sursă de la care toate fericirile trăirii pornesc. Fiecare dintre noi trăiește o poveste de iubire care, în ciuda tuturor similarităților posibile, este unică. Pentru că modul în care simțim emoția este unic.

Dorim să cunoaștem poveștile voastre de iubire, dorim să pătrundem în lumea voastră, dorim să aflăm cum v-ați cunoscut, cum a fost momentul magic al cererii în căsătorie sau orice alt moment important pentru voi!

Pentru că o recunoaștem drept cel mai înălțător sentiment, ne dorim să vă sărbătorim iubirea cu un discount de 10%, pe care îl veți putea utiliza pentru achiziționarea bijuteriilor din magazinul online Sabion.

Așteptăm să ne trimiteți, în câteva cuvinte, povestea voastră!

*Discountul în valoare de 10% este valabil pentru achiziționarea bijuteriilor Sabion disponibile online, care nu sunt deja parte a unei campanii promoționale.

**Discountul se acordă doar dacă este bifat acordul asupra prelucrării și publicării datelor personale din josul formularului.

***Discountul are valoare pe perioadă determinată – aceasta va fi adusă la cunoștința clientului în momentul transmiterii codului de discount.

Împărtășiți povestea voastră de iubire cu noi!

Si beneficiați de un discount de 10% la bijuteriile Sabion disponibile în magazinul online.