Povești de Iubire

Ne spuneți povestea voastră și noi o sărbătorim cu un discount de 10%!

Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu / Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. – Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel

Iubirea este un dar divin fără de care ființa umană nu poate cunoaște fericirea. Prin iubire ne îngrijim de noi și de ceilalți, prin iubire ne ghidăm gândurile bune, prin iubire suntem apți să trăim și să ne bucurăm în mod autentic de existența noastră.

Iar atunci când descoprim iubirea ca sentiment suprem ce se-nfiripă între două suflete, o aflăm drept izvor al familiei, sursă de la care toate fericirile trăirii pornesc.

Fiecare dintre noi trăiește o poveste de iubire care, în ciuda tuturor similarităților posibile, este unică. Pentru că modul în care simțim emoția este unic.

Cum unei povești de iubire menite să dureze etern i se cuvine încununarea cu un jurământ sacru, cunoaștem importanța cererii în căsătorie: un moment incomparabil, a cărui magie provine nu atât din planificare și decor, cât din dorința sinceră, nemăsurabilă, de-ai mărturisi celuilalt că-ți dorești să-l ai mereu lângă tine.

Dorim să cunoaștem poveștile voastre de iubire, dorim să pătrundem în lumea voastră, dorim să aflăm cum ați ales să faceți cererea în căsătorie!

Pentru că o recunoaștem drept cel mai înălțător sentiment, ne dorim să vă sărbătorim iubirea cu un discount de 10%, pe care îl veți putea utiliza pentru achiziționarea bijuteriilor din magazinul online Sabion.

Așteptăm să ne trimiteți povestea voastră, în care să ne povestiți, în câteva cuvinte, experiența cererii în căsătorie trăite!

*Discountul în valoare de 10% este valabil pentru achiziționarea bijuteriilor Sabion disponibile online, care nu sunt deja parte a unei campanii promoționale.

**Discountul se acordă doar după completarea acordului de prelucrare a datelor cu caracter personal, care va fi comunicat doritorului prin email.

Împărtășiți povestea cererii în căsătorie cu noi!

Si beneficiați de un discount de 10% la bijuteriile Sabion disponibile în magazinul online.