Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Află ce înseamnă când visezi lanț de aur

Află ce înseamnă când visezi lanț de aur

lanț de aur

Starea onirică ne poartă pe un tărâm în care se îmbină perfect elementele reale cu roadele subconștientului și ale imaginației, astfel că este firesc să te întrebi ce semnificații are visul pe care tocmai l-ai trăit atât de „real”. Multe pot apărea în vise, iar bijuteriile nu sunt exceptate! În acest articol vei afla ce înseamnă când visezi lanț de aur alb, galben sau rose, în diverse forme și împrejurări.

Dacă ai găsit un lanț de aur în vis

De regulă, visele în care găsești un obiect sunt asociate cu un eveniment nou ce va avea loc în viața ta. Fiind vorba despre un accesoriu din aur, deci un obiect valoros, așteaptă-te la întâmplări interesante, care îți vor îmbogăți experiența de viață. Acest tip de vis nu anunță un câștig material, ci unul spiritual. Poate că vei întâlni o persoană care va deveni foarte importantă pentru tine sau vei trece printr-o etapă de regăsire a sinelui propriu. 

cat costa gramul de aur la sabion

Dacă ai pierdut un lanț de aur în vis

La polul opus, dacă în loc să găsești, pierzi un colier din aur, este posibil ca viitorul să-ți rezerve o perioadă de confuzie, o stare emoțională mai slabă sau o nevoie persistentă de a „bate în retragere” în privința scopurilor personale și profesionale. Întâmpină această semnificație cu determinare, totuși, și fă tot posibilul pentru a-ți demonstra contrariul visului!

Ai visat un necunoscut purtând un colier de aur?

Acest vis îți atrage atenția asupra faptului că ești mult prea atent/ă la viețile celorlalți, că te implici în experiențele apropiaților însă nu ești la fel de dedicat/ă și propriilor situații și trăiri. 

Mai poate fi și un semn al trădării din partea celor dragi – o trădare pe care ai timp să o observi datorită atitudinii suspicioase.

Purtai în vis un lanț sau un colier de aur?

De regulă, semnificația unui vis în care tu ești purtătorul sau purtătoarea acestei bijuterii este interpretată în funcție de ceea ce simțeai. Dacă îți plăcea colierul și îl purtai cu lejeritate, atunci lucruri bune se întâmplă în viața ta iar energiile pozitive te înconjoară. În schimb, dacă îl purtai cu apăsare și nehotărâre, ai în jur energii negative care îți dăunează atât în relațiile cu ceilalți, cât și în relația cu eu-ul.

Cum era colierul?

Se spune că dacă ai visat că purtai un lanț din aur alb sau galben cu perle, atunci vei da naștere unui băiețel. 

Un colier decorat cu pietre prețioase simbolizează interesul: fie interesul tău crescut pentru un țel, hobby, o persoană, fie interesul îndreptat spre tine de către altcineva.

Un colier cu pandantiv în formă de cruce reprezintă sentimentul de încredere și protecție.

Un colier format din bănuți de aur semnifică talentele tale ascunse și abilități noi, ce urmează a fi dobândite.

Consideră-te norocos dacă visezi un lanț de aur cu bănuț!

Colierul de aur rupt indică o deteriorare a stării de sănătate, este un semnal de avertizare pentru obiceiurile nesănătoase. Este exceptat de la această interpretare visul în care tu ești cel care rupe lanțul: acest vis indică o pierdere emoțională semnificativă.

Un lanț din aur dăruit în vis

Dacă ai visat că ți se oferă acest accesoriu prețios în dar și ești necăsătorit/ă, se spune că sunt șanse mari să găsești un partener onest în curând. Mai este posibil și să primești un dar special – chiar o cerere în căsătorie.

Dacă ești căsătorit/ă și primești un colier de aur, este posibil să dezvolți o relație sinceră de prietenie cu un necunoscut.

Se mai crede că cei care visează că primesc un colier de aur ar putea să primească în curând o poziție profesională importantă pentru societate (o funcție de conducere sau o funcție politică).

Dacă ești bărbat și ai visat că dăruiești un lanț de aur de damă femeii iubite, este posibil să te îndoiești de fidelitatea acesteia. 

Dacă ai visat propriul colier de aur

Se întâmplă uneori să visăm obiecte pe care le deținem în realitate așadar dacă visezi un lanț de aur de damă sau un lanț de aur de bărbați pe care îl deții, există o explicație. De regulă, acest tip de vis indică o conștientizare a propriilor noastre calități, mulțumire de sine și împăcare.

O semnificație negativă apare doar în cazul în care ai visat că vindeai propriul lanț de aur, situație care ar însemna, conform interpreților, că vei dezamăgi pe cineva apropiat. 

Ai furat un lanț de aur în vis?

Dacă ai furat un lanț de de aur de bărbați sau un lanț de aur de damă pentru tine, înseamnă că după multe eforturi, simți că ești acceptat/ă de către oamenii importanți pentru tine sau că alegerile tale nu mai sunt puse la îndoială de către apropiați.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA