Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util 8 Idei pentru un cadou perfect - brățări și alte bijuterii personalizate

8 Idei pentru un cadou perfect – brățări și alte bijuterii personalizate

Ne apropiem cu pași iuți de cea mai îndrăgită perioadă din an: luna cadourilor. Începând cu Sfântul Andrei și culminând cu Anul Nou, în perioada următoare se ivesc numeroase prilejuri de a le arăta celor dragi cât de mult îi prețuim prin cadouri speciale precum bijuterii personalizate. Vă invităm să descoperiți împreună cu noi 8 idei pentru un cadou perfect, pentru cei mici și cei mari!

1. Brățări personalizate Sabion

Principalul avantaj al acestor brățări cu mesaj este că pot fi dăruite atât doamnelor și domnilor, cât și copiilor. Șnurul acestora este ajustabil, așadar poate fi comandat pentru adulți, copii și bebeluși. De asemenea, șnurul este disponibil în mai multe nuanțe, putând fi obținute brățări cu șnur roșu personalizate sau brățări  de aur cu șnur rem, roz, lila, mov, vișiniu, verde, albastru deschis, albastru închis, maro sau negru.

Pentru a personaliza aceste brățări este nevoie doar să vă provocați creativitatea: pot fi gravate nume, date aniversare, simboluri sau mesaje scurte.

Câteva idei pentru brățări personalizate din aur:

brățări personalizate

brățări personalizate

2. Colier personalizat cu nume

O astfel de bijuterie poate fi dăruită ca simbol al încrederii în sine și al unicității personale. Este un ideal cadou pentru Sfântul Andrei, în această perioadă, sau pentru alte onomastice, pe tot parcursul anului.
Colierul poate fi realizat pentru nume cu 3-10 litere iar lanțul acestuia, cu lungimea standard de aproximativ 45 cm, poate fi ajustat, la cerere, pentru copii.

bijuterii personalizate

bijuterii personalizate

3. Butoni personalizați cu inițiale

Pentru domni, nimic nu poate reda mai bine eleganța și stilul rafinat decât o pereche de butoni personalizați pentru manșete.
Vă propunem un model lucrat din aur de 18k și argint, care permite reliefarea inițialelor într-o manieră elegantă, stilizată:

bijuterii personalizate

4. Bijuterii cu tematică patriotică

La Sabion, prețuim cultura românească și considerăm că trebuie să ne mândrim cu originile și evoluția națională. Zilele naționale sunt un prilej de bucurie și o ocazie deosebită pentru a purta și dărui bijuterii tematice, precum o brățară de aur cu harta României sau un pin de aur cu tricolorul sau emblema României.

pin aur tricolor

pin aur harta romaniei

5. Cadouri corporate din argint

În lumea corporate, eleganța gesturilor și obiceiurilor este la fel de importantă precum cea a vestimentației. De aceea, dacă doriți să oferiți un cadou corporate simbolic și practic, vă sfătuim să aveți în vedere activitățile de zi cu zi: aprinderea țigaretei, deschiderea corespondenței, utilizarea banilor cash. Pentru toate aceste momente, vă propunem cadouri speciale din argint, care permit și personalizare prin gravură:

Etui de brichetă din argint


Clips pentru bani din argint


Cuțit de corespondență din argint

6. Carafă din argint, pahar din argint și tacâmuri din argint

Pășim printre regii, împărații și sultanii timpurilor îndată ce începem să vorbim despre carafa din argint veritabil. Este un obiect deosebit, folosit încă din din Evul Mediu datorită proprietății argintului de purificare și conservare a vinului.

Argintul și obiectele din argint se utilizează pentru purificarea apei, acesta fiind un puternic aliat împotriva virușilor. Ionii de argint acționează împotriva bacteriei sau a microbului creând o barieră în jurul agentului dăunător, ajungând să-l distrugă.

Păstrarea vinului sau a apei într-o carafă de argint și servirea acestora dintr-un pahar de argint, precum și utilizarea unor tacâmuri din argint în timpul mesei, sunt obiceiuri care-și vor găsi locul într-o familie cu gusturi dintre cele mai elevate.

obiecte din argint

7. Jucării din argint

Încă din perioada Evului Mediu, argintului i-au fost recunoscute proprietățile speciale, până la a fi considerate „magice”, de protecție, ținând la distanță energiile negative. O jucărie din argint veritabil îl va fermeca pe cel mic cu sunetul ei cristalin și îi va capta întreaga atenție, angrenându-l într-o joacă plăcută, liniștitoare.

bijuterii personalizate

Colecția Sabion „Argint” reunește numeroase jucării și obiecte din argint pentru cei mici, inclusiv lingurițe de împărtășanie și alte obiecte pentru botez și tăierea moțului.

8. Bijuterii din aur Sabion

Pentru cupluri, ocazia Crăciunului sau a Anului Nou se poate transforma în momentul emoționant al cererii în căsătorie. Un inel de logodnă de aur cu diamant, ales cu grijă pentru cea iubită din colecția de inele de logodnă Sabion poate deveni simbolul vostru unic!

bijuterii personalizate

O bijuterie din aur va fi întotdeauna un cadou perfect, dacă cel sau cea care o dăruiește o alege cu sufletul, simțind că este ideală pentru persoana dragă, fie că discutăm despre inele de logodnă sau cercei, coliere, brățări și alte piese. Vă invităm să le descoperiți pe toate pe sabion.ro.

Ceea ce vă promitem este reușita unui cadou special, care va ajunge la dumneavoastră ambalat festiv, pregătit pentru a fi oferit!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA