Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Comunicate de Presă Actualizare 21.02.2023 - Informare pentru clienți

Actualizare 21.02.2023 – Informare pentru clienți

sabion bucuresti

Actualizare 

Târgu Mureș, 21.02.2023

Stimați clienți,

Casa de Bijuterii Sabion a decis să oprească definitiv activitatea magazinului Galeriile Sabion, localizat în București, pe Calea Victoriei nr. 68-70. Începând cu efect imediat, locația menționată nu mai face parte din rețeaua de magazine a companiei Sabion Elen SRL.

Îi rugăm pe clienții noștri din orașul București să se orienteze către www.sabion.ro, canalul de comerț electronic al Sabion, unde vor putea vizualiza și achiziționa în continuare bijuteriile noastre, la același standard de calitate și cu transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.

De asemenea, în această perioadă, pe https://sabion.ro/categorie-produs/bijuterii-aur/promotii/ se desfășoară campanie promoțională cu reduceri între 30-50% din prețul de referință al unor bijuterii selecționate din diferite categorii.

Pentru orice informație suplimentară, vă rugăm să ne contactați:

– prin serviciul infoline Sabion la nr. de telefon 0741 341 965 (Comenzi ONLINE) sau 0265 265 732 (SECRETARIAT) de luni până vineri între orele 8:00 și 16:30;

– prin email, la adresa online@sabion.ro.

Rețeaua de magazine Sabion -> https://sabion.ro/sabion/magazine/

Vă mulțumim pentru atenție și înțelegere!

Director General,

Claudiu Bologa

 

Informare pentru clienți – magazinul Galeriile Sabion

Dragi clienți,

Magazinul nostru situat pe Calea Victoriei nr. 68-70, București (Galeriile Sabion) va fi închis pentru public pentru o perioadă cuprinsă între 1-3 săptămâni, începând cu data de 27.01.2023. În acest timp, vor fi efectuate activități interne care țin de inventariere, modernizare, conformare ș.a.

Vă rugăm să rămâneți la curent cu blogul Sabion (https://sabion.ro/blog/) și pagina de Facebook Sabion pentru a putea vedea informările pe care le vom transmite ulterior cu privire la redeschiderea locației.

Între timp, puteți utiliza magazinul online www.sabion.ro pentru a comanda bijuteriile dorite cu transport gratuit și de asemenea, vă așteptăm în celelalte locații Sabion din România.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Casa de Bijuterii Sabion

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite articole

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA

Contactați-ne pe WhatsApp!