Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Cristale pentru zodii - care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie?

Cristale pentru zodii – care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie?

cristale pentru zodii

Pe lână proprietățile estetice fascinante, pietrele prețioase sau cristalele sunt cunoscute și utilizate și pentru beneficiile lor energetice curative extraordinare. Însă, pentru a ne putea bucura de aceste proprietăți trebuie să existe o „compatibilitate” la nivel energetic între purtător și piatră. O metodă pentru această distincție ar putea fi alegerea pietrei prețioase sau a cristalului în funcție de zodie. Purtarea de pietre prețioase în funcție de zodii vă va ajuta să vă bucurați cum se cuvine de proprietățile energetice benefice ale acestora!
Vom prezenta în cele ce urmează pietrele zodiilor și totodată, vom desluși semnificația pietrelor prețioase în raport cu energiile benefice pe care le pot dărui nativului născut sub semnul zodiacal care îl reprezintă.

Cristale pentru zodii – Zodia Berbec

Pentru zodia berbec avem mai mult de o piatră prețioasă sau de un cristal norocos cu proprietăți minunate. În linii mari, fiind un semn de foc, pietrele prețioase norocoase sau cristalele norocoase pentru această zodie sunt cele de culoare roșie, fiind un semn zodiacal dominat de planeta Marte. Astfel, pietrele zodiei berbec sunt următoarele:

Rubinul

Pentru populația indigenă, această piatră, era piatra norocoasă prin excelență. Rubinul, pentru cei născuți sub semnul zodiacal al berbecului, este o piatră benefică, un talisman al pasiunii și al prosperității. Datorită acestor proprietăți, lumea din Antichitate considera că această piatră prețioasă era mai valoroasă decât diamantul. Este o piatră simbol care evocă iubirea spirituală!

Iată variante de bijuterii binecuvântate cu proprietățile rubinului:

cristale zodii

Coralul

Coralul este un simbol puternic de protecție pentru nativii acestei zodii. Pentru bebelușii născuți sub semnul zodiacal al berbecului, coralul îi poate proteja de așa-zisul deochi. Ajută totodată la echilibrarea emoțională, sau a comportamentelor negative, de auto sabotaj.

Astfel pentru cei născuți sub semnul berbecului, bijuteriile cu coral nu ar trebui să lipsească din  cutia cu bijuterii, iată câteva modele:

cristale zodii

 

Piatra de Jasp Roșu

Această piatră este benefică celor născuți sub zodia Berbec, dându-le curaj și prosperitate, ajutându-i totodată să se elibereze de tentativele de supunere din partea celor din jur.  Piatra de Jasp este considerată ”Sângele Pământului” în unele culturi, fiind o piatră care ajută la creșterea rezistenței fizice dar și mentale, această piatră învață purtătorul cum să  ceară ajutor divin.

Piatra de Carneol

Este o piatră protectivă pentru cei născuți în zodia berbecului, împotriva energiilor negative și a bolilor. Această piatră, ne învață cum să trăim într-un mod armonios în raport cu cei din jurul nostru. Este o piatră benefică și de bun augur dacă este dăruită unui nou-născut, deoarece binecuvântează nou-născutul cu o viață prosperă  și plină de abundență. Iată un exemplu de bijuterie cu piatră de carneol, extraordinară pentru proprietățile sale energetice pe care le dăruiește nativului berbec, odată cu purtarea:

Piatra de Granat

Această piatră aduce lumină chiar și în cele mai întunecate situații. Piatra de granat, pentru cei născuți sub zodia berbecului este o piatră care le va aduce optimismul și entuziasmul, atunci când în drumul lor dorința de a întreprinde noi acțiuni sau de a traversa obstacole nu va fi la cote maxime. Iată câteva bijuterii cu granat care vor pune în mișcare și vor încărca cu entuziasm și energie berbecii:

cristale zodii

Cristale pentru zodii – Zodia Taur

Pietrele zodiei taur sunt cele în nuanță de verde, astfel, Smaraldul este piatra reprezentativă a acestei zodii. Pe lângă smarald, mai avem și alte pietre în nuanță de verde, care au proprietăți benefice pentru nativii acestei zodii.

Smaraldul

Pentru zodia taur, smaraldul, este un extraordinar talisman care ajută purtătorul să cunoască succesul și să trăiască în abundență. Este o piatră a iubirii și a prieteniei, în versiunea lor pură și dezinteresată. Ajută la echilibrare și trăirea în sintonie cu cei din jur și cu Universul.

Iată o minunată bijuterie cu smarald, piatra va aduce purtătorului succes și abundență:

Jadul Verde

Această piatră este extrem de apreciată, nu doar datorită esteticii sale ci și proprietăților sale energetice benefice. Cine se bucură cel mai mult de aceste proprietăți sunt nativii taur, care purtând asupra lor această piatră vor cunoaște abundența materială și spirituală, Jadul fiind un amplificator al energiilor pozitive care înconjoară nativul.

cristale zodiiTurmalina verde

Piatra de Turmalină este cunoscută ca fiind piatra care te ajută să vezi viața într-o lumină pozitivă, o piatră a firii optimiste. Un bun protector împotriva energiilor negative, turmalina este piatra care nu ar trebui să lipsească din bijuteriile nativului taur.

 

Cristale pentru zodii – Zodia Gemeni

Pentru nativii acestei zodii piatra norocoasă prin excelență este Topazul. Pe lângă aceasta, piatra de Agat sau Citrinul, aduc și ele beneficii purtătorului.

Topazul

Pentru această zodie, piatra care primează este Topazul, un simbol al curajului și al înțelepciunii. Această piatră este precum cei născuți sub acest semn zodiacal, oriunde s-ar afla aduce bucurie și voie bună. Totodată este o piatră care ajută la valorizarea propriei persoane. Iată câteva bijuterii cu Topaz care vor dărui purtătorului toate aceste beneficii:

cristale zodii

Piatra de Agat

Agatul este o piatră care se găsește în natură sub forma mai multor culori, este o piatră care stimulează optimismul și dăruiește energie. Totodată ajută nativii gemeni să înțeleagă într-un mod mai clar care le sunt adevăratele năzuințe. Te invităm să alegi bijuteria ta cu agat care să te umple de energie și optimism din această selecție:

Citrinul

Această piatră este o piatră solară prin excelență. Ajută nativii gemeni în a-și materializa ideile și proiectele, și este considerată o piatră capabilă să atragă abundența, bogăția în viața purtătorului. Iată câteva bijuterii decorate cu citrin, binecuvântate cu aceste proprietăți:

 

 

 

 

Cristale pentru zodii – Zodia Rac

În cazul nativilor rac, Perla este considerată piatra totem, fiind cea care le poartă noroc și îi protejează. Totodată, Piatra Lunii aduce și ea beneficii celor născuți sub acest semn zodiacal, atunci când este purtată.

Perla

Perla este cunoscută ca având proprietăți energetice de echilibrare pentru purtător. Ajută la eliberarea emoțiilor toxice, totodată purtătorul va experimenta ceea ce înseamnă iubirea necondiționată, iubirea adevărată, care nu necesită a fi demonstrată. Pentru o persoană născută sub acest semn zodiacal este indicată purtarea perlelor – fiind firi extrem de sensibile și emotive, au nevoie de un astfel de liant care să îi echilibreze din punct de vedere emoțional. Pentru a vă bucura de aceste proprietăți ale perlelor, purtați bijuterii decorate cu această minunată piatră, iată câteva modele:

cristale zodii

Piatra Lunii

Această piatră este puternic legată de elementul apă și de elementul feminin. Piatra Lunii este cunoscută ca fiind piatra care echilibrează cel mai bine energiile corpului și sfătuim purtarea ei în momentele în care se traversează o perioadă de dezechilibru emoțional. Totodată este o piatră care întărește personalitatea purtătorului.

Iată câteva idei de bijuterii decorate cu această piatră, extrem de importantă pentru proprietățile sale energetice:

Cristale pentru zodii – Zodia Leu

Pentru această zodie, prin excelență piatra norocoasă este Diamantul.

Diamantul

Această prețioasă piatră, pe lângă proprietățile sale estetice extraordinare, posedă și proprietăți energetice pe măsură. Diamantul, purifică, regenerează și dăruiește vitalitate purtătorului. Ajută la depășirea fricilor și a unei perioade mai puțin fericite din viață. Totodată purtătorul se va simți inspirat, fiind un bun aliat pentru cei care sunt în curs de a-și însuși noi cunoștințe.

Descoperă minunate bijuterii cu diamante care prin purtarea lor nu doar veți fascina privirile celor din jur ci veți putea experimenta și vă veți putea bucura de aceste proprietăți energetice pe care diamantul le emană!

Cristale pentru zodii- Zodia Fecioară

Nativii acestei zodii sunt firi boeme și sensibile. Pentru aceștia avem două pietre a căror proprietăți îi vor susține din punct de vedere emoțional, ajutându-i să-și fructifice sensibilitatea.

 Safirul

Este o piatră care are la bază energiile elementului apă, reprezentând adevărul și continuitatea. Ajută nativul fecioară de a-și dezvolta simțul compasiunii față de aproape, înțelegerea și loialitatea. Are efecte calmante, reducând anxietatea, o stare tipică celor născuți sub acest semn. Totodată îi învață cum să treacă momentele tensionate din viață într-un lejer, stimulând bucuria de a trăi. Pentru a avea tot timpul acest minunat totem alături de tine, achiziționează o bijuterie decorată cu safir.

Ametistul

Este piatra care aduce bucurie și liniște purtătorului, ajutând la echilibrarea energiilor. Îndepărtează stările de agitație, în special cele cauzate de începerea unui nou proiect. Este o piatră care ajută nativii fecioară, nu pentru a vedea lucrurile în detaliu ci pentru a avea o perspectivă detașată, obiectivă asupra faptelor. Minunate bijuterii decorate cu ametist le puteți consulta aici.

cristale zodii safire ametiste
Cercei cu safire și ametiste

Cristale pentru zodii – Zodia Scorpion

În cazul nativilor scorpion, ca și în cazul nativilor berbec, piatra care le poartă noroc prin excelență este rubinul.

Rubinul

Este considerată o piatră nobilă, un stimul eficient pentru o minte ascuțită. Dăruiește curaj, auto stimă și o mare capacitate de concentrare. Este un aliat excelent pentru traversarea perioadelor incerte din viață.

Nu lăsa să îți scape toate aceste daruri energetice ale rubinului, poartă-l zilnic sub forma unei bijuterii, descoperă superbe creații cu această piatră nobilă!

Piatra de Carneol

Este o piatră a optimismului, a veseliei și a trăirii în prezent. Carneolul poate fi de mare ajutor celor născuți sub semnul scorpion, deoarece ajută la atenuarea instinctul lor de a-i ”înțepa” pe cei din jur, cu alte cuvinte îi ajută să fie mai înțelegători față de aproapele lor.

Jasp Roșu

Această piatră mai este cunoscută și ca ”piatra războinicului”, promovând atât curajul cât și inițiativa. O piatră ideală pentru a dezvolta spiritul de inițiativă și onestitatea, totodată combate simțul de vinovăție.

Cristale pentru zodii – Zodia Balanță

Piatra prin excelență a celor născuți sub semnul balanței este Cuarțul roșu, însă avem și alte cristale benefice ale acestei zodii, precum: Opalul, Turmalina verde și piatra de Malahit.

Cuarțul roșu

Este o piatră a naturii calme și echilibrate în sintonie cu nativii balanță. Este ideal ca această piatră să fie purtată sub forma unei bijuterii, fiind aproape de corp, ajutând la reducerea stresului și a anxietății celui care o poartă. Totodată este un excelent totem pentru aflarea și descoperirea talentelor.

Păstrează-ți echilibrul și descoperă-te purtând o bijuterie decorată cu această piatră!

cristale pentru zodii rubin
Sursă foto: https://www.catawiki.com/l/11699711-red-aura-quartz-crystal-6-7-x-5-6-x-4-cm-104gm

Turmalina Verde

Aduce bucuria și trăirea unor evenimente pozitive în fiecare zi. Reduce starea de oboseală, ajutând la focusarea asupra obiectivelor. Turmalina verde este o piatră destul de rară, ceea ce o face să aibă un preț mai ridicat, însă fiind o piatră cu proprietăți atât de importante pentru nativii balanță acest aspect nu ar trebui să fie o problemă, iată o minunată bijuterie cu turmalină verde pe care purtând-o acești nativi se vor bucura de aceste minunate binecuvântări ale pietrei:

Opalul

Această extraordinară piatră este responsabilă pentru stimularea dorinței de schimbare pe care fiecare o simțim în interior. Opalul este indicat pentru nativii balanță care doresc să fie mai optimiști în ceea ce privește viitorul. Totodată transformă sentimentele negative în unele pozitive.

Bijuterii pline de optimism, decorate cu Opal, care abia așteaptă să îți stimuleze dorința de schimbare, găsești aici.

cristale zodii

Piatra de Malahit

La nivel energetic, această piatră este considerată aducătoare de noroc pentru nativii acestei zodii. Totodată îi ajută să devină mai conștienți de propriile lor emoții și trăiri. Iată câteva bijuterii cu malahit, perfecte pentru inițierea acestei călătorii interioare:

cristale pentru zodii malahit

Cristale pentru zodii – Zodia Săgetător

Pentru nativii acestei zodii, întâlnim Turcoazul, Piatra de Azurit, Zirconia și Tanzanitul ca fiind pietre cu proprietăți benefice dacă sunt purtate de acești nativi.

Turcoazul

Dăruiește nativilor din această zodie echilibru emoțional și îi ajută să gestioneze mai bine momentele de stres cauzate de dorința acestora de a face cât mai multe lucruri într-un timp limitat. Totodată îi ajută să realizeze care sunt de fapt lucrurile și proiectele cu adevărat importante în care ar trebui să se implice pentru a trăi în acord cu ceea ce sunt ei în esență.

Iată câteva bijuterii decorate cu Turcoaz, ideale pentru a bucura purtătorul de aceste beneficii!

cristale zodii

Piatra de Azurit

O piatră care ajută la rezolvarea blocajelor energetice, atunci când se perseverează într-o situație pentru care nu există un scop care ar aduce beneficii. Ajută nativul balanță să devină mai critic, reușind astfel să selecteze eficient ceea ce este oportun și ceea ce nu este oportun pentru dezvoltarea sa sau a scopului său. Totodată ajută la dezvoltarea unei comunicări eficiente.

Piatra de Zirconia

Are proprietăți extraordinare de a ajuta purtătorul de a se elibera de atașamentul fată de material, ajutând la aprecierea laturii spirituale ale omului, facilitând intrarea în contact cu propriile rădăcini spirituale.

O paletă largă de bijuterii decorate cu Zirconia, excelente pentru nativii săgetător este disponibilă pe sabion.ro.

cristale pentru zodii

 

Tanzanitul

Este simbol al ciclului vieții, fiind o piatră ideală atunci când nativul trebuie să aleagă ”calea cea bună”. Poartă o bijuterie cu tanzanit și lasă-ți pașii purtați, cu siguranță vei ajunge în locul potrivit!

Cristale zodii – Zodia Capricorn

Pentru nativii acestei zodii, pietrele de culoare închisă sunt cele care le aduc beneficii energetice.

Onix Negru

Piatra care aduce noroc acestei zodii este piatra de Onix negru. Cu această piatră capricornii vor avea un somn liniștit și odihnitor, deoarece este cunoscută ca având proprietăți extraordinare de conversie a energiilor negative în pozitive. În trecut era folosită împotriva deochiului, de aceea vă sfătuim să purtați asupra voastră dacă nu o brățară cu onix atunci orice altă bijuterie preferați, decorată cu această piatră, pentru a vă proteja de energiile negative. Iată câteva modele de bijuterii fascinante datorită acestei pietre:

cristale zodii

Cuarț Fumuriu

Este o piatră benefică pentru nativii zodiei capricorn deoarece îi ajută să gestioneze eficient stresul și îndepărtează fricile. Întărește legătura cu energiile superioare și permite crearea unei profunde introspecții. Este o piatră cu o energie puternică, care purtată, aduce noroc nativului capricorn.

Iată câteva bijuterii ideale pentru nativii capricorn, decorate cu piatră de cuarț fumuriu:

cristale pentru zodii

Cristale zodii – Zodia Vărsător

Dacă nativii acestei zodii, de multe ori se arată mai puțin echilibrați, fiind indeciși în alegerile și sentimentele lor – pietrele ideale sunt cele care îi ajută să își echilibreze emoțiile și trăirile. Astfel pentru această zodie avem Safirul și Acvamarinul, ambele pietre de culoare albastră, deoarece în cazul zodiei vărsător, albastru este culoarea dominantă .

Safirul

Dăruiește purtătorului ordine în gânduri și voință pentru a atinge țelurile și obiectivele fixate. Minunate bijuterii cu safir pot fi găsite aici:

cristale pentru zodii safir

Acvamarinul

Aceasta este piatra care poartă noroc celor născuți sub semnul vărsătorului. Acvamarinul are proprietăți de calmare a minții, ajutând la analizarea situațiilor și identificarea soluțiilor optime pentru rezolvarea acestora. Dacă ești născut sub semnul vărsătorului poartă o bijuterie cu acvamarin și bucură-te de beneficiile acestei pietre.

Cristale zodii – Zodia Pești

Piatra prin excelență a zodiei pești este Ametistul.

Ametistul

Este cel responsabil cu stabilizarea liniștii și a calmului din jurul purtătorului. Este o piatră care conduce către reflexie și contemplare, atrăgând persoane calme și echilibrate în jurul purtătorului. Promovează creativitatea și îndepărtează simțul vinovăției, ajutând la eliberarea de emoții distructive, care sunt în defavoarea creativității. Astfel vibrațiile sale pozitive ajută în identificarea mai rapidă a soluțiilor.

Iată câteva minunate bijuterii cu Ametist pe care le puteți purta pentru a vă bucura de beneficiile energetice ale acestei pietre:

cristale pentru zodii ametist

cristale pentru zodii

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA