Te întâmpinăm cu o atmosferă elegantă, prietenoasă, orientată către lux, un loc în care ideile bune prind viață, un mediu în care încurajăm dezvoltarea profesională a fiecăruia dintre membrii echipei, iar în măsura în care vei dori și tu să devii parte a acesteia, încarcă CV-ul tău în baza noastră de date și în măsura eliberării unui post te vom contacta pentru o întâlnire. Poți consulta de asemenea lista posturilor vacante în acest moment în cadrul companiei.

Lista posturilor vacante

Locaţie

Denumirea Postului

Referinţe

Aplică

Data Limită

TARGU MURES

Consilier Vânzări Bijuterii (băieți)

Magazinul Sabion Trandafirilor Tg.Mureș angajează fete sau băieți pentru postul de consilier în vânzarea de bijuterii,- bijuterii cu suflet, manufacturate în România. Pentru asta, căutam o persoană comunicativă, cu atitudine pozitivă și iubitoare de frumos. Acestea sunt condițiile.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, așteptăm CV-ul tău la hr@sabion.ro sau direct în magazin.

Te așteptăm să ne cunoaștem mai bine.

Aplica

17.07.2019

Cluj Napoca

Consilier Vânzări Bijuterii

Oportunitate de angajare.

Magazinul Sabion Iulius Mall Cluj Napoca angajează consilier în vânzarea de bijuterii - bijuterii cu suflet, manufacturate în România.

Pentru asta, căutam o persoană comunicativă, băiat sau fată, cu atitudine pozitivă și iubitoare de frumos.Acestea sunt condițiile.
Ambianță placută, program de muncă nu foarte încărcat, un colectiv prietenos și salar motivant lei.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, vino să ne cunoaștem.
Așteptăm CV-ul tău in magazinul Sabion Iulius Mall (etaj 1) sau la e-mail: cluj@sabion.ro.
Cluj-Napoca

Aplica

17.07.2019

TARGU MURES

Grafician Corel Draw

Casa de bijuterii Sabion angajează grafician Corel Draw.

Dacă ești pasionat de grafică, dacă ai ochi pentru detalii și dacă domeniul bijuteriilor ți se pare provocator, te vrem în echipa noastră. Îți oferim condiții de muncă moderne, salarizare atractivă, stabilitate și ocazia dezvoltării unei cariere în acest domeniu.

Despre noi îți putem spune că suntem o echipă tânără, pasionată de frumos și artă, dedicați prin tot ceea ce facem creării de bijuterii cu adevărat spectaculoase.

Trimite-ne CV-ul tău, vorbește-ne despre experiența ta în acest domeniu și vino să ne cunoaștem.

Aplica

17.07.2019

TARGU MURES

Strungar

Dacă ești o persoană îndemânatică și serioasă, atentă la detalii, responsabilă, și ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să fim devenim colegi. Nu se solicită experiență și nici vârstă minimă nu există impusă.

Atelierele Sabion caută să angajeze STRUNGAR (CHIAR ȘI FĂRĂ EXPERIENȚĂ)

Este un mediu de lucru plăcut, liniștit, chiar în centrul orașului, într-unul dintre cele mai moderne centre de prelucrare a bijuteriilor din țara noastră, alături de o echipă de profesioniști.
Program de lucru de luni până vineri, într-un singur schimb, 8 ore/zi. Salariul este motivant.
În plus, ne vom ocupa și de pregătirea ta pentru a putea evolua în acest domeniu.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: hr@sabion.ro, încarcă-l aici pe site sau depune-l într-unul din magazinele Sabion din oraș.

Aplica

17.07.2019