Te întâmpinăm cu o atmosferă elegantă, prietenoasă, orientată către lux, un loc în care ideile bune prind viață, un mediu în care încurajăm dezvoltarea profesională a fiecăruia dintre membrii echipei, iar în măsura în care vei dori și tu să devii parte a acesteia, încarcă CV-ul tău în baza noastră de date și în măsura eliberării unui post te vom contacta pentru o întâlnire. Poți consulta de asemenea lista posturilor vacante în acest moment în cadrul companiei.

Lista posturilor vacante

Locaţie

Denumirea Postului

Referinţe

Aplică

Data Limită

TARGU MURES

Strungar

Dacă ești o persoană îndemânatică și serioasă, atentă la detalii, responsabilă, și ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să fim devenim colegi. Nu se solicită experiență și nici vârstă minimă nu există impusă.

Atelierele Sabion caută să angajeze STRUNGAR (CHIAR ȘI FĂRĂ EXPERIENȚĂ)

Este un mediu de lucru plăcut, liniștit, chiar în centrul orașului, într-unul dintre cele mai moderne centre de prelucrare a bijuteriilor din țara noastră, alături de o echipă de profesioniști.
Program de lucru de luni până vineri, într-un singur schimb, 8 ore/zi. Salariul este motivant.
În plus, ne vom ocupa și de pregătirea ta pentru a putea evolua în acest domeniu.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: hr@sabion.ro, încarcă-l aici pe site sau depune-l într-unul din magazinele Sabion din oraș.

Aplica

27.02.2019

Tg.Mureș

Referent contabil

Casa de bijuterii Sabion recrutează personal: fete sau băieți, în vederea angajării pentru postul de referent contabil în Tîrgu Mureș.Cerințe :
- Bune abilități de organizare și capacitate de învățare.
- Abilități în utilizarea pachetului Office.
- Nu sunt solicitate studii economice și contabile de specialitate (dar pot constitui un avantaj).
- Experiența în domeniul contabil NU constituie un criteriu eliminatoriu.
- Experiența în utilizarea programului Saga constituie avantaj.
- Ambiție, dorință de afirmare, de realizare profesională, perseverență, răbdare.
- Aspect fizic îngrijit.


Se oferă:
Un loc de muncă stabil în cadrul unei echipe tinere, posibilități reale de promovare, pachet salarial motivant, cursuri de training gratuite.

Cv-urile însoțite de fotografie se depun la sediul Sabion, pe strada Bolyai, Nr. 20 sau prin e-mail, la adresa: hr@sabion.ro cu subiect Referent contabil.

Sabion reprezintă deja un nume în lumea bijuteriilor din România. Având până în prezent deschise un numar de 25 puncte de lucru, Sabion se remară în primul rând prin rafinamentul și eleganța bijuteriilor și nu în ultimul rând prin profesionalismul unei echipe tinere din care, acum, poți face și tu parte. Te așteptăm.

Aplica

28.02.2019