Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Cum alegi bijuterii pentru copii? Tot ce trebuie să știi

Cum alegi bijuterii pentru copii? Tot ce trebuie să știi

bijuterii pentru copii

Purtarea bijuteriilor de către copii este un trend care ia amploare. Părinții adoră să-și vadă micuții purtând brățări, pandantive sau cercei pentru copii, care pun în valoare inocența și delicatețea. Însă când vine vorba de achiziționarea acestor bijuterii destinate copiilor, trebuie să fim foarte precauți. Pe lângă modelul ales, trebuie să cunoaștem și alte detalii semnificative, care pot face diferența între o bijuterie potrivită atât din punct de vedere estetic, cât și calitativ, și una care îi poate dăuna copilașului.

În continuare vom propune cu câteva sfaturi esențiale în ceea ce privește alegerea unei bijuterii sigure pentru copii, de la deciderea metalului până la cea a sistemului de închidere. Totodată, vă vom oferi și câteva idei de modele de bijuterii din aur destinate celor mici, pe care le puteți achiziționa în deplină siguranță.

Bijuterii recomandate pentru copii

În primul și în primul rând, trebuie să acordăm o deosebită importanță metalului din care bijuteriile sunt confecționate, deoarece anumite materiale pot cauza reacții alergice.

Metalele care trebuie evitate atunci când achiziționăm o bijuterie pentru copii sunt cele precum nichelul, bariul și cadmiul. De aceea, recomandarea noastră este să optați pentru varianta unor bijuterii pentru copii din aur, fie galben, alb sau rose. Pentru a evita achiziționarea unor bijuterii pentru copii care să conțină astfel de metale, vă sfătuim să citiți întotdeauna cu atenție compoziția acestor bijuterii și totodată să achiziționați aceste bijuterii doar din surse sigure, precum comercianții autorizați, care oferă certificate de garanție și autenticitate.

Un alt aspect important, în ceea ce privește siguranța alegerii unor bijuterii adecvate copiilor este sistemul de închidere, care trebuie să fie extrem de sigur. Spre exemplu, sistemul de închidere cu filet al cerceilor pentru fetițe care evită totodată înțeparea accidentală, este un tip de închidere recomandat cu precădere bebelușilor. În plus, pe lângă un sistem de închidere sigur, se recomandă alegerea unor modele de cercei ușori, care să fie confortabili în timpul purtării.  Un exemplu ideal de astfel de cerceluși pentru bebeluși sunt aceștia:

Sunt cercei ultrauşori, realizați din aur prelucrat de bijutieri profesionişti printr-o tehnică specială, menită să asigure cel mai înalt grad de confort în timpul purtării, precum şi o estetică deosebită.

Cum alegem o bijuterie pentru copii?

Oare de câte ori nu am fost invitați fie la o zi de naștere, la un botez sau la onomastica unui copil și nu am avut nici cea mai vagă idee ce dar să oferim drăgălașului?! Iată câteva idei:

Un lănțișor din aur cu nume traforat – este o idee minunată de bijuterie personalizată pentru un copil de orice vârstă, indiferent dacă este fetiță sau băiețel. În ceea ce privește stilul ales, este indicat ca pentru un băiețel să optăm pentru un aspect simplu, clasic, al scrisului, iar pentru o fetiță, putem alege un scris mai elaborat, stilizat-romantic.

Totodată, urmând acest concept al bijuteriilor personalizate, am putea alege și o brățară personalizată pentru copii, așa cum veți regăsi în colecția noastră de brățări cu medalion de aur și șnur din mătase. Aceste brățări pot fi personalizate prin gravarea numelui, a datei nașterii sau a unui mesaj pe care cel mic să-l țină mereu aproape. Iată câteva modele de brățări cu șnur pentru copii, care abia așteptă să fie personalizate și dăruite mititeilor:

  • bijuterii pentru copii

Un pandantiv din aur într-o formă jucăușă este o altă opțiune de cadou pentru copii. În ceea ce privește modelul bijuteriei, pentru fetițe putem alege un model de pandantiv în formă de inimioară, floricică, ursuleț etc. iar pentru băieței putem alege pandantiv din aur în formă de căluț, mașinuță ș.a. De altfel, în cazul în care dorim să dăruim o bijuterie personalizată celui mic, îi putem face un model de pandantiv din aur la comandă, în forma preferată a copilașului. Maeștri noștri bijutieri sunt nerăbdători să dea viață copilăriei prin crearea unor bijuterii pentru copii la comandă.

O altă alegere de bijuterii pentru copii, în mod special pentru fetițe, sunt cerceii, în modele care mai de care mai jucăușe. Iată câteva modele de cerceluși din aur pentru fetițe în care regăsim pe deplin magia și gingășia copilăriei!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA