Bijuterii la Comanda

 

Manufacturarea bijuteriilor necesită îndemânare, talent, răbdare și mai presus de toate, pasiune – iar când discutăm despre bijuterii la comandă, toate acestea se îmbină cu harul de a înțelege dorințele aparte ale clientului . Bijuteria, privită ca meserie, este una dintre acelea care se face cu dăruire, migală și pornește dintr-o chemare interioară către artă. Din păcate însă, la fel ca orice altă îndeletnicire manuală, bijuteria este supusă și ea transformărilor de mecanizare și de înlocuire a “mâinii de lucru” și a vechilor tehnici de prelucrare cu noi tehnologii mai eficiente.

Ceea ce nu vor reuși mașinile să înlocuiască niciodată este acea fărâmă din sufletul artistului așezată în fiecare dintre lucrările care ies din mâinile acestuia. Este darul creației ce se păstrează din generații în generații în cadrului unui atelier de bijuterii autentic.

Aceasta este meseria de bijutier – cea pe care o prețuim fără grad de comparație la Sabion. Astfel, de-a lungul timpului, ne-am înconjurat în cadrul Atelierelor Sabion de un număr tot mai mare de artiști bijutieri, creatori de bijuterii cu pasiune. Mulțumită lor vă putem oferi un serviciu tot mai rar întâlnit la noi în țară și în lume: crearea de bijuterii la comandă.

Artizanii Sabion se slujesc cu răbdare și pricepere de metale prețioase (aur, tantal, platină și, pentru anumite piese, argint), precum și de pietre naturale. La fel ca piesele noastre de brand, cele pe care le manufacturăm în urma unei solicitări de confecționare de bijuterii trec prin mâini de designeri, bijutieri, cizelori, emailori, orfeurari și șlefuitori, care se asigură de obținerea unui rezultat final impecabil din punct de vedere estetic, calitativ și al autenticității. Metalul prețios este topit, prelucrat, sculptat, cizelat, șlefuit, curățat – sute de operațiuni pentru a transpune solicitarea unui client și imaginația unui designer în realitate. De cele mai multe ori vorbim de precizie chirurgicală în mișcările mâinii, în intensitatea loviturilor unui ciocan, forța cu care strângem o gheruță, unghiul în care șlefuim sau, poate cea mai solicitantă dintre toate, montarea pietrelor în bijuterie.

Îți dorești de foarte mult timp o piesă specială, cu o anumită piatră și nu ai reușit să găsești un atelier de bijuterii de încredere care să ți le realizeze, ori credeai că nu se mai realizează bijuterii pe comandă?

Lasă-ți imaginația să zboare, fii creatorul propriului tău model, ia chiar acum legătura cu un consilier Sabion specializat în confecționare bijuterii!

Completează formularul de mai jos, încarcă o schiță făcută de tine, arată-ne o fotografie care te inspiră ori descrie-ne cum ai dori să arate bijuteria pe care ți-o dorești și împreună vom crea ceva cu adevărat unic, spectaculos!

Citeste mai mult

Fisiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx. Maxim 5MB.