Bijuterii la Comandă

Manufacturarea bijuteriilor necesită îndemânare, talent, răbdare și mai presus de toate pasiune. Bijuteria, privită ca meserie, este una dintre acelea care se face cu dăruire, migală și pornește dintr-o chemare interioară către artă. Din păcate însă, la fel ca orice altă îndeletnicire manuală, bijuteria este supusă și ea transformărilor de mecanizare și de înlocuire a “mâinii de lucru” și a vechilor tehnici de prelucrare cu noi tehnologii mai eficiente.

Ceea ce nu vor reuși mașinile să înlocuiască niciodată, este acea fărâmă din sufletul artistului care este așezată în fiecare dintre lucrările care ies din mâinile acestuia.

Aceasta este meseria de bijutier.

De-a lungul timpului, ne-am înconjurat în cadrul Atelierelor Sabion de un număr tot mai mare de artiști bijutieri, creatori de bijuterii cu pasiune. Mulțumită lor vă putem oferi un serviciu tot mai rar întâlnit la noi în țară și în lume: crearea de bijuterii la comandă.

Îți dorești de foarte mult timp un anume model de bijuterii, cu o anumită piatră și nu ai reușit să găsești un atelier de încredere care să ți le realizeze, ori credeai că nu se mai realizează lucrări la comandă în lumea bijuteriilor?

Lasă-ți imaginația să zboare, fii creatorul propriului tău model, ia chiar acum legătura cu un consilier Sabion.

Completează formularul de mai jos, încarcă o schiță făcută de tine, ori descrie-ne cum ai dori să arate bijuteria, pe care ți-o dorești și împreună vom crea ceva cu adevărat unic și spectaculos.