Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util 9 motive să alegi verighete din aur de la Sabion

9 motive să alegi verighete din aur de la Sabion

Dacă ați ajuns pe această pagină, cel mai probabil sunteți în căutarea unor modele de verighete din aur și doriți să aflați care sunt particularitățile verighetelor Sabion. Într-o lume în care spiritul comercial și criteriul cantitativ au căpătat întâietate în fața creației artistice și a calității, suntem convinși că aici, la Sabion, menținem și oferim mai departe valorile autentice ale bijuteriei.
Iată doar câteva motive pentru care verighetele din aur Sabion sunt alegerea potrivită, de la momentul jurământului în doi și pentru totdeauna.

1. Tratăm verighetele ca simboluri cu înaltă valoare spirituală

Credem în conexiunea dintre bijuterie și persoana care o va purta. În funcție de tipul bijuteriei, procesul de realizare a acesteia începe cu un gând care ulterior, va persista în întreaga creație și va determina perfecțiunea rezultatului final. În cazul modelelor de verighete din aur, întâiul gând se îndreaptă către semnificația acestora: sunt bijuterii pe care cuplurile de îndrăgostiți le aleg drept simboluri ale iubirii lor. Mai mult de atât, devin mărturii pentru jurământul sacru, binecuvântate în cadrul ceremoniei religioase a căsătoriei, menite să ocrotească apartenența reciprocă a două suflete.
Este important atât ca bijutierul să înțeleagă importanța verighetelor, destinația măreață pe care o are lucrarea ce iese din mâinile sale, cât și ca îndrăgostiții să caute modele de verighete din aur până ce vor simți o reală conexiune cu bijuteriile, așa încât să-și poată spune „Da, ne completează!”.

2. Toate verighetele Sabion sunt realizate manual

Manufactura bijuteriilor este o artă. Iar arta reușită presupune talent, formare profesională, dedicare sufletească. Sunt ceea ce solicităm de la bijutierii noștri iar pentru că toate piesele realizate de ei sunt adevărate opere de artă, îi numim maeștri.
Toate modelele de verighete din aur pe care le comercializăm sunt realizate manual în Atelierele Sabion din Târgu Mureș: laminare manuală, lipire manuală, șlefuire manuală. În cazul pieselor mai complexe, modelele se realizează manual iar pietrele se montează tot de mâna bijutierului.
Dincolo de valoarea artistică, de ce este importantă manufactura pentru calitatea produsului final?
Procedurile manuale călesc materialul și îi sporesc rezistența, făcându-l mai puțin casant. Acest lucru se observă încă de la primul contact cu bijuteria. Veți observa un finisaj aparte, o perfecțiune a detaliilor – pe scurt, o verighetă care își exprimă forța.

3. Gravura este oferită pentru modelele de verighete din aur Sabion

Nu de puține ori, cuplurile simt nevoia să-și personalizeze verighetele prin gravură: data căsătoriei, nume, inițiale, simboluri, scurte citate și chiar bătăile inimii și amprentele celor doi. Indiferent de ce reprezintă gravura, aceasta este o metodă de personalizare a bijuteriei care vă va face să-l simțiți pe celălalt mai aproape.
Pentru acele modele de verighete de aur care permit gravura, aceasta este oferită gratuit, atât în magazinele fizice Sabion, cât și la achizițiile online. În magazin, consilierii noștri vă vor întreba dacă doriți și gravură, iar online, vă rugăm să notați mesajul dorit în rubrica „Note comandă” din etapa dinaintea finalizării comenzii.

4. Deținem colecții unice în lume de verighete cu motive tradițional spirituale

2020 a fost un an important pentru noi: am lansat două colecții de verighete speciale din aur: Festin și Facerea. Acestea reprezintă o categorie aparte de verighete deosebite Sabion – sunt creații de suflet menite să valorifice cele mai importante simboluri spirituale românești și să le ofere cuplurilor de îndrăgostiți împreună cu nenumărate binecuvântări.
Sunt destinate cuplurilor care își doresc verighete tradiționale românești și totodată, motive spirituale care să simbolizeze legătura divină.
Aceste modele de verighete cu motive tradițional spirituale sunt realizate din aur galben și alb, pe alocuri rodinat, iar pentru redarea cât mai intensă a motivului simbolic al fiecărui model, a fost utilizat emailul negru.

Gama de verighete tradițional spirituale din aur 14 kt Sabion reunește elemente desprinse din traiul vieții de zi cu zi și stilizate artistic, precum Hora, Jocul Popular, Potcoava, Flori de Crini, Miorițe, Trei Trandafiri, Crinul Regal, Strugurele pe Vița de Vie. Sunt motive pe care le regăsim în mediul înconjurător și care fac parte din viețile noastre. Apoi, elemente astrale divine în verighete tradițional spirituale deosebite precum Soarele și Cornul Lunii, Ceata Îngerească și Drumul Îngerilor, care vă povestesc întotdeauna despre grația divină.
Profunzimea iubirii ce-o implică povestea voastră este desăvârșită în verighetele tradiționale Inima, Calea Inimii, Împreunare și Dansul Vieții în Doi.

5. Singura colecție completă de verighete din tantal și aur din lume este creată de Sabion

Verighetele din tantal și aur spun poveștile cuplurilor îndrăznețe, aflate în căutarea unor bijuterii cu totul și cu totul unice pentru a le simboliza legământul făcut cu iubire și credință în fața altarului.
Aceste verighete deosebite reprezintă o inovație marca Sabion, pentru succesul căreia o echipă de experți a dedicat numeroase ore de cercetare. Am combinat superbul aur de 18 karate cu un tantalul, un metal distins, extrem de rar întâlnit în lumea bijuteriei, și am obținut creații surprinzătoare atât prin design cât și prin simbolistică.

Modelele de verighete din tantal și aur aparțin colecției Tantal, care cuprinde și inele, cercei, pandantive, broșe, brățări, coliere – piese pentru care atât mireasa, cât și mirele, pot opta, dacă își doresc o accesorizare cu totul și cu totul inovatoare pentru cea mai importantă zi din viața lor.

6. Varietate de modele – de la modelele clasice de verighete până la cele contemporane

Verighetele pot fi împărțite în două mari categorii: modele clasice și modele contemporane. Derivatele acestora există, însă este mai ușor să le diferențiem dacă le clasificăm doar astfel.
Modelul clasic este cel care a existat de sute de ani, fără a-și pierde vreodată popularitatea. Se caracterizează prin linii elegante, finisaje simple, forme rotunde sau ușor drepte.
Pentru a fi diferențiate, mai multe elemente ale acestor modele de verighete de aur pot fi ajustate: lățimea, profilul, montarea de diamante, karatajul aurului, culoarea aliajului.
Colecția noastră de verighete conține mai multe modele de verighete clasice, pentru adepții eleganței pe care minimalismul o oferă.

Pentru cuplurile care își doresc modele de verighete moderne, colecția continuă cu piese elaborate, care au montate pietre zirconia sau diamante, au aplicat decor din email și rodiu sau au finisaje sofisticate. Desigur, în categoria de verighete contemporane se regăsesc și verighetele din tantal și aur.

7. Toate modelele de verighete de aur Sabion pot fi realizate din aur alb, galben sau rose

Acesta este un alt avantaj al faptului că realizăm verighetele în ateliere proprii: culoarea aurului reprezintă opțiunea dumneavoastră. Trebuie doar să ne specificați culoarea dorită și modelul din portofoliul nostru, iar noi vă spunem de pe acum: se poate realiza!

De asemenea, în cazul verighetelor care nu aparțin unei colecții speciale, nici măsurile nu ar trebui să fie o problemă pentru dumneavoastră: majoritatea modelelor sunt disponibile pentru toate măsurile existente.

tipuri de aur

8. Realizăm verighete la comandă

Este posibil ca, deși v-ați petrecut zile întregi căutând perechea ideală de verighete, să nu o fi găsit pe cea care, cum spuneam mai devreme, să vă facă să simțiți cu adevărat că vă doriți să o purtați toată viața. Poate este un model pe care l-ați vizualizat cândva și în minte păstrați imaginea lui, sau poate aveți idei unice, pe care piața nu le cunoaște încă. Ați ajuns în locul potrivit! Primim ideile dumneavoastră, le discutăm împreună și transformăm visul în realitate.
Pentru serviciul de verighete la comandă, vă invităm să completați acest formular  sau să vă adresați consilierilor din  magazine.

9. Diverse servicii post cumpărare

Dacă ați achiziționat verighete de la noi, vom avea mereu grijă de ele pentru dumneavoastră.
Fiind purtate zi de zi, este posibil ca în timp, suprafețele strălucitoare ale verighetelor să capete zgârieturi fine, cele mate să capete un luciu, ca stratul de rodiu aplicat să-și piardă culoarea sau chiar ca mărimea degetului să se modifice în timp. Pentru toate aceste situații, dispunem de servicii prin care verighetele dumneavoastră vor beneficia de îngrijire în cadrul celui mai mare atelier de restaurări din România.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA