Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Verighete de aur - promisiunea unui legământ

Verighete de aur – promisiunea unui legământ

verighete de aur

Verighetele sunt considerate a avea valoare sacramentală, fiind simbol al uniunii spirituale și expresia unui jurământ de legare și de legătură. Acestea sunt fiorii sfintei promisiuni a iubirii, respectului și recunoștinței reciproce – un sigiliu al iubirii.

Nu se cunosc cu exactitate începuturile purtării acestui simbol, verighete de aur, dar noi am presupune că dintotdeauna, dat fiind faptul că iubirea nu are un început sau un sfârșit, iar sufletele au simțit, simt și vor simți dorința de uniune!

Se presupune că acest obicei a luat naștere în Egiptul Antic, unde cercul este considerat simbolul eternității. Cele mai vechi verighete erau confecționate din papirus și ierburi uscate, iar cu timpul s-a trecut la materiale precum pielea, fildeșul și în final la metale prețioase. Valoarea materialului folosit pentru verighete, reflecta totodată și dragostea pe care logodnicul o purta logodnicei lui, cu cât era mai valoros materialul, cu atât dragostea se presupune că era mai puternică.

Nunta reprezintă celebrarea iubirii și a vieții, atunci când două destine devin unul. Un legământ simbolizat de inelele de cununie, verighete de aur ce redau o poveste unică de dragoste. Aceste minunate simboluri vorbesc despre soți și povestea lor de iubire.

Casa de Bijuterii Sabion celebrează uniunea a două suflete și iubește să facă parte din minunatele povești de dragoste, ceea ce a dus la crearea unor colecții minunate de verighete de aur, inele de logodnă și alte obiecte destinate acestei sacre uniuni.

Puteți vizualiza aceste colecții accesând acest categoria verighete de aur!

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA