Expoziția „Trăiriby Cristian Martin

cristian martin expoziție

Actor, improvizator, profesor, trainer, director de festival.

Pe 18 aprilie, ora 19:30, în Galeriile Sabion, îl vom cunoaște și în ipostaza de artist.

Cristian Martin este actor de profesie și artist plastic din pasiune, a jucat mulți ani în show-uri tv de comedie, probabil cel mai cunoscut fiind Serviciul Român de Comedie, la ProTV și Antena 1. După mai bine de 10 ani, în continuare oamenii își amintesc de el din rolul “Nebunul cu halatul”, dintr-o reclamă rămasă celebră.

Joacă mult teatru și o face de foarte mulți ani. Iar printre spectacolele cele mai cunoscute se numără „Danaidele”, în regia lui Silviu Purcărete – una dintre cele mai celebre piese montaje românești de notorietate internațională jucată într-un amplu turneu în numeroase țări, ajuns inclusiv pe Broadway.

Iar în această perioadă îl puteți urmări în spectacolele ”Teatrul de repertoriu” și ”Tanța și Costel”.

Experința lui Cristian Martin nu s-a rezumat doar la cele enumerate până acum, el având un întreg palmares în spate.

  • Creatorul conceptului și organizator al Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, care se desfășoară anual la Buzău, eveniment realizat și crescut de la an la an împreună cu soția sa, Irina Constantinescu-Martin (organizator de evenimente din zona de artă și cultură, făcând promovare, management, precum și producție, mai ales de teatru);
  • Trainer de dezvoltare personală prin tehnici de improvizație și actorie ;
  • Experiență de film și scenă de peste 20 de ani;
  • Experiență de improvizator de peste 6 ani;
  • Co-fondatorul Teatrului Dramatic Bucovina – Suceava;
  • 2017 – prezent – Profesor de arta actorului la Liceul de Arte ”Margareta Sterian” Buzău;
  • 1998 – Licenţă în arta actorului – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale”;
  • De asemenea, a avut expoziții la Galeria Elite Prof Art, la Hilton (in beneficiul fundației So.Si.Se.Sa) și la Cramele Halewood.

Cristian Martin vine în Galeriile Sabion pentru a ne vorbi despre pasiunea pentru desen, pasiune pe care o are de când se știe. Era de așteptat acest moment, cel în care pasiunea se transformă în profesie. Și asta s-a întâmplat în urma cu cativa ani, când a descoperit sticla și pictura pe pahare, o nișă care i s-a potrivit perfect, pentru că îl lasă să se exprime liber, dar în același timp îl provoacă permanent. De altfel, pe site-ul său, martinart.ro, veți putea vedea în imagini ceea ce am încercat noi să transpunem în cuvinte.

Toate aceste TRĂIRI vor fi expuse în Galeriile Sabion, începând cu data de 18 aprilie 2019, ora 19:30. Și veți putea interacționa cu ele până pe 7 mai 2019. Expoziția va cuprinde picturi pe sticlă, porțelan și ceramică, de la teme religioase pănă la picturi impresioniste.

Ne vedem la Galerii!

 

Surse foto: martinart.ro

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA