Sentimente în culori

În perioada 14-26 noiembrie 2019, în cadrul Galeriilor Sabion va avea loc expoziţia personală a artistei Maria Iacob, intitulată Sentimente în culori, ediţia a III-a.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc pe data de 14 noiembrie, ora 19:00. În deschiderea evenimentului, va vorbi domnul George Călin, ambasador al convenţiei O.N.U. dar şi preşedinte al Academiei Internaţionale de Literatură şi Artă al Societăţii Culturale Apollon-România.

Cu o selecţie amplă, expoziția oferă acces vizitatorului într-o lume în care culoarea a constituit o caracteristică fundamentală a picturii româneşti şi în care artista pune accent pe naturile statice cu flori, peisajele realiste și teme “emoţionante”.

Maria Iacob nu a renunțat niciodată la subiectele autentice din țara noastră, pe care le-a zugrăvit într-un mod admirabil, exprimându-și dragostea faţă de vatra românească. Călătoria prin satul românesc aduce în fața privitorului, peisaje rurale, satul sub anotimpuri şi peisaje marine.

Membru al Asociaţiei Artiştilor Plastici din Bucureşti, Maria Iacob a avut numeroase expoziţii în ţară, printre care, “Coloanele Cerului” – Castelul Pelişor Sinaia (2016), “Dumnezeu ne-a dăruit pe Maria” – Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti din Bucureşti (2017), “Porţile cerului” – Muzeul de Istorie din Târgovişte, expoziţie de pictură “Simboluri şi semne” – Palatul Şuţu din Bucureşti, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Salonul Internaţional de arte plastice – ediţia a XV-a Biblioteca Naţională a României.

Parteneri:
Asociaţia Adevăr
Societatea Culturală Apollon
Academia Internaţională de Literatură şi Artă
Lions International

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA