Consilierii Sabion

În fiecare magazin Sabion veți întâlni câte o echipă de profesioniști – adevărați experți în domeniul bijuteriilor.  
Vă invităm să faceți cunoștință cu directorii de magazine Sabion care coordonează echipele din Târgu Mureș, București și Cluj-Napoca.

 

Ioana

– director magazin Sabion Trandafirilor  (Târgu Mureș) – 

Piața Trandafirilor nr. 21

L-V: 09:00 – 20:00

S: 09:00 – 14:00

Intră în legătură cu pagina de Facebook a magazinului: https://www.facebook.com/sabiontargumures

Sunt consilier vânzări bijuterii și de 10 ani îmi desfășor activitatea în minunata lume a bijuteriilor.Sunt pasionată de artă și cultură, în special de istoria și producerea bijuteriilor.Pentru mine, obiectele confecționate din metale prețioase par însuflețite, iar pietrele prețioase și naturale montate în bijuterii captează în interiorul lor un adevărat mininunivers, o lume magică accesibilă doar celor care sunt capabili să privească dincolo de obiectul propriu zis.Fiecare piesă de artă ce ia naștere din mâinile iscusite ale bijutierilor este unică în felul ei.Aș putea să petrec ore în șir admirând în tăcere aceste capodopere ori discutând despre ele. (Ioana, Sabion Trandafirilor)

 Valeria

– director magazin Galeriile Sabion (București) – 

Calea Victoriei nr. 68-70

L-V: 11:00 – 19:00

S: 11:00 – 15:00

Intră în legătură cu pagina de Facebook a magazinului: https://www.facebook.com/galeriilesabion

Experiența mea anterioară în domeniul artei timp de aproape 10 ani este un avantaj în consilierea individuală a clienților în căutarea bijuteriilor de lux. Îmi doresc ca cei care pășesc în Galeriile Sabion să plece satisfăcuți pe deplin, astfel că, în echipă, dezvoltăm continuu cunoștințe despre bijuterii și încercam să educăm clienții în această privință.

În toamna anului 2018 am demarat un proiect de suflet, menit să sprijine și să promoveze artiștii români prin expoziții realizate în Galeria noastră, aici pe Calea Victoriei.
Arta bijuteriei nu este o formă de exprimare stingheră, singură, care să funcționeze independentă de alte forme de exprimare artistică. Nu. Bijuteria înseamnă poezie, înseamnă culoare, înseamnă imaginație, înseamnă transpunerea unei viziuni prin utilizarea de diferite materiale, indiferent că vorbim de culoare, lemn, metal prețios, sticlă, metal comun.
De aici a pornit ideea îmbinării artei bijuteriei cu pictura, sculptura și poezia – prin evenimente pe care le pregătesc și coordonez de fiecare dată cu entuziasm și emoție.

Nu îmi rămâne decât, cu mândrie, să afirm faptul că Galeriile Sabion și-a împlinit cu succes misiunea pe care și-a asumat-o public: să devină un spațiu al artei românești, al artei în general, nu doar al bijuteriilor.

Vă aștept în Galeriile Sabion să povestim despre gânduri, despre dorințe, despre bijuterii, despre artă! (Valeria, Galeriile Sabion)

  

Iulia

– director magazin Sabion Iulius Mall  (Cluj-Napoca) – 

 Alexandru Vaida Voevod 53B

L-D: 10:00 – 22:00

Intră în legătură cu pagina de Facebook a magazinului: https://www.facebook.com/sabionclujnapoca

Cu o experiență de 5 ani, în prezent manageriez magazinul de bijuterii de lux Sabion din Cluj Napoca. Mă consider privilegiată să activez în acest univers colorat și plin de viață al bijuteriilor.

Așadar, dacă drumurile vă poartă prin inima Transilvaniei, la Cluj Napoca, vă așteptăm cu drag în noua noastră locație exclusivistă!

Un loc care respira eleganță, un concept unic, în care am investit timp și idei originale pana la cel mai mic detaliu.

Un loc în care domnește arta, în care veți putea să vă delectați privirile, dar numaidecât, să vă însoțiți pe mai departe cu energie bună și emoție pozitivă- ingrediente care construiesc o poveste pentru fiecare creație ieșită din mâinile talentaților nostri bijutieri. 

Voi fi aici pentru dumneavoastră, alături de echipa mea de consilieri, cu toții extrem de entuziasmați să vă împărtășim amănunte despre fiecare bijuterie in parte, despre  semnificațiile și simbolistica ce stau la baza creării acestor lucrări ridicate la rang de artă.

Pentru că Sabion este despre bijuterii frumoase, despre oameni, despre sentimente și despre iubire. (Iulia, Sabion Cluj-Napoca)