Începând cu toamna acestui an ducem Galeriile Sabion pe Calea Victoriei 68 – 70.

Într-un demers de restabilire a titulaturii de artă acordată creațiilor de bijuterie, am gândit  acest magazin tocmai ca o galerie de artă, un concept nou, unic în lume, cu totul schimbat față de ceea ce toată lumea, într-un grav proces de plafonare, numește “magazin de bijuterii”.

Pornind tocmai de la această premisă, am încercat să oferim acestei locații un stil original și un nou standard în amenajare, design interior, expunere, consiliere a clienților și vânzare a bijuteriilor, pentru a oferi un aspect nonconformist prin însăși eleganța ambientului.

Istoria Sabion a cuprins în ultimii ani lansarea în România a mai multor magazine de lux, impresionante prin arhitectura interioară a spațiilor și a luxului abordat în amenajare, ca metodă de prezentare a unor bijuterii în serie limitată și unicate. Acest proces trebuia să evolueze firesc, către capitala țării, prin intermediul unui magazin concept, ca interfață a exclusivității bijuteriilor create sub marca Sabion și în realizarea lui s-au urmărit trei direcții majore: inovația, moda și istoria.

Un alt aspect urmărit a fost ca direcția artistică și filosofia companiei să se regăsească cuprinse în conceptul acestui magazin. Faptul că ne desfășurăm activitatea pe un segment dedicat artelor și frumosului, că în fiecare zi creăm ceva nou, faptul că ni se oferă șansa de a aduce inovații în materie de bijuterii, faptul că ne exprimăm prin intermediul și cu ajutorul unor artiști, trebuia să fie exploatat la maximum și să se regăsească în abordarea spațiului.

 

Urmărește site-ul Sabion și află în curând noutățile pe care ți le-am pregătit în noua locație a Galeriilor Sabion.

 

Descarca brosura: Cel mai frumos magazin din lume