Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente Reportaj Sabion - România de Aur

Reportaj Sabion – România de Aur

Am condus din nou România pe Calea Victoriei – România de Aur! O nouă recunoaștere internaționala pentru Casa de Bijuterii Sabion.

Urmăriți un reportaj filmat în România și in Statele Unite ale Americii de către echipa ”În Premieră cu Carmen Avram”, difuzat duminică, 6 aprilie 2014, la Antena 3.

Galeriile Sabion, Apple, Audemars Piguet, Karl Lagerfeld şi Van Cleef and Arpels sunt printre câştigătorii din acest an ai celui mai prestigios concurs de design comercial din lume – A.R.E Design Awards.

Desfăşurată în urmă cu câteva zile în sala de baluri a hotelului For Seasons din Las Vegas, gala de decernare a premiilor Asociaţiei Mediului de Retail din Statele Unite ale Americii (Association for Retail Environment) a reunit un număr impresionant de experți internaționali din domeniul retailului și al designului. În ediţia din acest an, peste 400 de magazine de pe toate continentele s-au întrecut în design şi amenajare, în lupta pentru obţinerea premiilor A.R.E Design 2014.
Galeriile Sabion din Bucureşti, flagship store-ul Audemars Piguet din Florida, vitrinele locaţiilor Apple, magazinul de prezentare Karl Lagerfeld din Paris sau flagship store-ul Van Cleef and Arpels din New York sunt printre caştigătorii ediţiei 2014.

„Vă trebuie mult curaj pentru a va lupta cu giganţi ai industriei” a precizat Sherif Ayad, preşedinte al Iddidesign şi membru al juriului în ediţia din acest an, observând totodată faptul că alături de cei de la Apple, proiectul Galeriilor Sabion a fost printre puţinele care au fost dezvoltate de echipe proprii de designeri şi nu prin intermediul unor case de arhitectură şi design.

Astfel, proiectul Galeriilor Sabion, dezvoltat de către Casa de Bijuterii Sabion, mai adaugă un nou premiu pentru inovaţie – Electric Flooring, celor deja existente: Store Fixtures si Best Shop, aşezând din nou România de Aur pe harta internaţională a elitelor în domeniul designului de retail!

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite articole

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA

Contactați-ne pe WhatsApp!