Fundația Sabion

Acasa/Sabion/Fundația Sabion
Fundația Sabion2018-07-04T10:40:19+00:00

Credem că în tot ceea ce facem trebuie păstrat un echilibru care să îți asigure o dezvoltare armonioasă, atât ca persoană cât și ca instituție; aceasta trebuie să se regăsească înainte de toate în raporturile dintre ceea ce primești și ceea ce oferi în schimb.

Fundația Sabion a pornit ca un proiect de implicare socială, motivat de dorința de a oferi societății noi talente și de a ne aduce aportul la dezvoltarea artei și a culturii românești.

Ne-am asumat promisiunea de a identifica și promova tinere talente în domeniul artistic: sculptură, pictură, muzică, design și nu numai. În urmărirea acestui demers, Fundația Sabion își propune organizarea de evenimente, concursuri, tabere de creație sau cursuri speciale, oferirea de burse de studii care să stimuleze și să recompenseze tinerele speranțe care prin intermediul artei și al talentului promovează la rândul lor valorile umane și care reprezintă un potențial de dezvoltare al culturii și al artei românești.

Ești părintele, ruda ori prietenul unei persoane tinere cu un talent deosebit în domeniul artelor frumoase ori ale celor meșteșugărești și dorești susținere în promovarea acestora? Contactează-ne. În cel mai scurt timp vei fi contactat de către un reprezentant al Fundației Sabion.