În cele șapte legi spirituale ale succesului, Deepak Chopra spune: „Dacă doriți să obțineți prosperitate, dăruiți prosperitate; dacă doriți să obțineți bani, dăruiți bani; dacă doriți să obțineți iubire, respect și apreciere, dăruiți iubire, respect și apreciere.”

Indiferent dacă la baza nevoii de a dărui se află sau nu un astfel de motto, rezultatul este cel care face ca efortul să merite fiecare oră de muncă și de atenție.

Fundația Sabion a pornit un proiect cultural de prețuire și recunoaștere a valorilor artistice din țară și din străinătate, nume care s-au făcut remarcate în artă, în lumea filmului sau a muzicii, în sport sau mediul social.

Astfel, nume precum Florin Piersic, Gheorghe Zamfir, Julio Iglesias, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Richard Clayderman, Dr. Raed Arafat, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuț și Stela Popescu au fost recompensate de către Fundația Sabion în cadrul unor evenimente publice.

Vă invităm să parcurgeți, cu recunoștință galeria marilor nume.