Îmbunătățirea calității a devenit o prioritate pentru noi încă de la începerea activității derulând în acest sens programe de specializare, implementare de standarde internaționale sau urmarea unor școli de prestigiu în lumea bijuteriilor.

Certificări ISO

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că la Casa de Bijuterii Sabion folosim sisteme ale calității ca metoda de asigurare a consecvenței și a conformității produselor și serviciilor cu o serie de standarde sau cu așteptările clienților, iar începând din anul 2008 deținem Certificatele ISO 9001 și ISO 14001.

Obținerea certificării ISO 9001 constituie argumentul oferit clienților noștri  că societatea funcționează în acord și pe baza unui sistem de calitate recunoscut internațional, iar certificatul ISO 14001 asigură clienții că se pot încrede în minimizarea activă a impactului asupra mediului prin procedeele, produsele și serviciile proprii.

Acreditare GIA

Institutul Gemologic American este cea mai renumită Instituție de Învățământ din lume în domeniul bijuteriilor și al gemologiei, pregătind de zeci de ani specialiști în întreagă lume.

Membri ai echipei Sabion sunt absolvenți ai acestui institut, în cadrul programelor de Gemolog și Bijutier Profesionist, iar emblema GIA Alumni, expusă în toate magazinele Sabion, certifică acest fapt.