Pandantive

/Pandantive
 • Pandantiv P 05C

  1.060,00 lei
  Cameea este o sculptură în relief, realizată în pietre semiprețioase multistratate, ori gravură aplicată pe o suprafață constrastantă. Această tehnică de gravare și basorelief poartă denumirea de gliptică și este folosită încă din antichitate pentru podoabe sau diverse obiecte decorative.
 • Pandantiv P 04C

  750,00 lei
  Cameea este o sculptură în relief, realizată în pietre semiprețioase multistratate, ori gravură aplicată pe o suprafață constrastantă. Această tehnică de gravare și basorelief poartă denumirea de gliptică și este folosită încă din antichitate pentru podoabe sau diverse obiecte decorative.
 • Pandantiv TAU 129

  12.000,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv AG.P.CB

  1.170,00 lei
  Crucea bizantină provine din timpul Imperiului Roman de răsărit, având o dăinuire de aproape 1000 de ani şi având o puternică influenţă în stilul cult românesc. Crucea are laturile evazate, din Ag 925, având un aranjament decorativ sculptat în relief cu influenţe orientale, manifestate prin perluţe, figuri geometrice stilizate, arabescuri şi influenţe elenistice, prin prezenţa acanturilor şi palmetelor armonios împletite şi stilizate, care îi conferă originalitate. În conturul crucii se află esenţa lucrării, realizată din Au 750, având un relief mai înalt care reprezintă monograma lui Iisus Hristos, cunoscută şi ca semnul XP (se pronunţă Chi-Rho), şi reprezintă un simbol creştin timpuriu, ei i se alătură prima şi ultima literă din alfabetul grecesc α (Alpha) şi Ω (Omega) realizate din Ag 925, aceste două caractere simbolizează începutul şi sfârşitul, dumnezeirea şi veşnicia lui Iisus Hristos.
 • Pandantiv TAU 06P

  12.095,00 lei
  Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului. Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Pandantiv TAU 05P

  10.420,00 lei
  Pandantiv exceptional, unic in lume, aur si tantal, creatie manuala realizata in Atelierele Sabion.
 • Pandantiv TAU 04P

  5.075,00 lei
  Poţi să alegi o bijuterie oarecare sau poţi să optezi pentru o lucrare artistică. Aceasta este o bijuterie unică în lume. Pandantiv realizat manual în Atelierele Sabion, din aur de 18 karate în combinaţie cu tantal.
 • “Sunt bijuterii create pentru a fi purtate cu grație și eleganță. Singura limită este dată de factorul practic al bijuteriei. Nu există alte bariere.” – Gianni Lazzaro. Pretul acestei bijuterii se comunica la cerere.
 • Reducere!

  Colier GL.8002

  12.190,00 lei 8.535,00 lei
  Ceva delicat pentru o zi perfecta: aur rose, diamante si onix, toate imbinate perfect intr-un pandant in forma de cheie, realizat de designerul roman Gianni Lazzaro.
 • Reducere!

  Colier GL.889

  10.290,00 lei 7.205,00 lei
  Milioane de scânteieri de lumină, milioane de ani de istorie, sute de ore de creație, o singură bijuterie- creată special pentru tine. Vei admira perfecţiunea detaliilor. Designer: Gianni Lazzaro
 • Simbol al înțelepciunii, corespondent al zeiței Athena, bufinița este un simbol apreciat peste tot în lume. Bufnița de față, realizată din aur alb de 18 karate, este decorată cu 8 diamante. Designer Gianni Lazzaro. Pretul acestei bijuterii se comunica la cerere.
 • Cheia, un simbol al norocului, este una dintre cele mai apreciate amulete, încă de pe vremea Greciei antice, când reprezenta simbol al cunoașterii și al vieții. Ulterior cheia din aur a devenit emblemă a autorității papale, căpătând rolul de “chei ale Împărăției cerului”. Mai recent, în zilele noastre, cheia este considerată amuletă purtătoare de noroc. Designer Gianni Lazzaro Pretul acestei bijuterii se comunica la cerere.