Brățări

/Brățări
 • O brățară unică în lume! Este în natura artiștilor dorința de a experimenta și de a se exprima într-un mod cât mai inedit, este un impuls dictat oarecum de polivalențele care caracterizează orice artist plastic care își dorește să nu moară între constrângerile impuse de anumite materiale şi tehnici. Închiderea orizonturilor imaginare înseamnă ruinare artistică.Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Dacă ar fi fost atât de simplu! Am realizat însă că tantalul este un metal cu o personalitate puternică, și care poate fi transpus doar în forme simple, limitate de bariere tehnologice independente de voința creatorului. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru intens, natural. Un aer inovator și o picătură din eleganța clasică a aurului. Iată o colecție de bijuterii unice în lume. Bijuteriile sunt manufacturate în Atelierele Sabion. Nu veți găsi niciunde în lume astfel de bijuterii. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Liniile brățării sunt clare și simple, iar bijuteriile reflectă demersul artistului de a îmbina maniera clasică de exprimare cu o direcție artistică modernistă, actuală. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Delicat. Acest cuvânt descrie cel mai bine această brățară realizată din aur alb și decorată cu diamante. Pretul acestei bijuterii se comunica la cerere.
 • Brățările tenis sunt printre cele mai cunoscute modele de bijuterii, iar povestea care le insoțește este, firește, legată de sportul cu același nume – tenisul, au mai multe calități care le fac atât de populare: fiind flexibile sunt confortabile la purtare. Designer Gianni Lazzaro. Pretul acestei bijuterii se comunica la cerere.
 • Brăţară manufacturată după un design creionat de către cel mai celebru creator de bijuterii de origine română, care semnează sub numele Gianni Lazzaro. În exclusivitate, Casa de Bijuterii Sabion vă prezintă bijuteriile celui care reprezintă cu mândrie România peste tot în lume. Pretul acestei bijuterii se comunica la cerere.
 • Imaginația talentaților bijutieri români exprimată aici sub forma celei mai vesele colecții de brățări cu șnur și emoticoane reprezentînd personaje, simboluri, trăiri, plăsmuiri ale unor minți creative.
 • Potcoava este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale norocului.
 • Cheia este un simbol al cunoașterii și al vieții. Poarta-l ca talisman realizat din aur de 14 karate.
 • Îmi este dor de el – dăruiește-i prietenei tale o brățară care să îi aminteasca de tine în momentele în care nu sunteți împreună.
 • Aș vrea să fie lângă mine – este ceea ce spui de fiecare dată când te gândești la cineva drag. Atingi brățara și o simți deja mai aproape
 • Iubesc – Da, trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire.