Cariere

//Cariere
Cariere2018-07-04T10:23:46+00:00

Suntem o companie tânără, având o medie de vârstă a echipei care nu depășește 33 de ani. Bijutieri, designeri, sculptori, gravori, țintuitori, gemologi, consilieri de vânzări bijuterii acreditați de Institutul Gemologic American, formăm una dintre cele mai puternice echipe care activează în industria bijuteriilor din România.

Te întâmpinăm cu o atmosferă elegantă, prietenoasă, orientată către lux, un loc în care ideile bune prind viață, un mediu în care încurajăm dezvoltarea profesională a fiecăruia dintre membrii echipei, iar în măsura în care vei dori și tu să devii parte a acesteia, încarcă CV-ul tău în baza noastră de date și în măsura eliberării unui post te vom contacta pentru o întâlnire. Poți consulta de asemenea lista posturilor vacante în acest moment în cadrul companiei.

Lista posturilor vacante

Locaţie

Denumirea Postului

Referinţe

Aplică

Data Limită

Cluj Napoca

Consilier vânzări bijuterii

Colega noastră Corina de la Cluj ne va părăsi în curând din motive medicale. La Mediaș, colega noastră Cati va fi în curând mămică pentru a doua oară, iar la Bistrița, colega noastră Cristina s-a mutat din țară.
Prin urmare, trebuie să ne reîntregim echipele.

Pentru fiecare dintre aceste locații Sabion angajează consilier în vânzarea de bijuterii – bijuterii cu suflet, manufacturate în România.
Pentru asta, căutam o persoană comunicativă, cu atitudine pozitivă și iubitoare de frumos.
Acestea sunt condițiile.

Ambianță placută, program de muncă nu foarte încărcat, un colectiv prietenos și salar motivant lei.
Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, așteptăm să ne cunoaștem :)

Aplica

30 aprilie 2018