Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente REGULAMENT DE DESFASURARE A PROMOTIEI TICHET CADOU - CHEQUE DEJEUNER, 2017

REGULAMENT DE DESFASURARE A PROMOTIEI TICHET CADOU – CHEQUE DEJEUNER, 2017

Aceasta promotie este realizata de catre Sabion Elen SRL in magazinele de bijuterii Sabion enumerate mai jos si, deasemenea, online pe www.sabion.ro. Campania debuteaza la data de 01 martie 2017 si se incheie la data de 31 decembrie 2017.

Mecanismul promotiei.
In cadrul parteneriatului dintre SABION ELEN si UP ROMANIA, in toate carnetele de tichete de masa aferente lunii Martie 2017 eliberate sub marca Cheque Dejeuner este inclus un tichet cadou oferit de catre Casa de Bijuterii Sabion.
In baza acestui tichet cadou toti beneficiarii carnetelor de tichete de masa Cheque Dejeuner vor benefia de o reducere de 15% la achizitionarea de bijuterii si accesorii in cadrul magazinelor Sabion si online pe www.sabion.ro.

Valorificarea tichetului.
Acest tichet poate fi utilizat in perioada 01.03.2017 – 31.12.2017 in toate magazinele de bijuterii Sabion si online pe www.sabion.ro.
Discountul de 15 % se acorda tuturor celor care prezinta Tichetul Cadou. Discountul se aplica tuturor produselor achizitionate existente in stoc. cu exceptia aurului pentru investitii. Lucrarilor realizate la comanda nu se incadreaza in promotia curenta. Tichetul este valabil pentru achizitionarea unuia sau a mai multor produse intr-o singura transa.
Tichetul trebuie prezentat inainte de efectuarea platii bijuteriilor achizitionate. Reducerea nu poate fi aplicata ulterior incheierii vanzarilor.
In cadrul vanzarilor din magazinul online sunt aplicate aceleasi reguli precum in cazul vanzarilor offline. Pentru validarea si utilizarea Tichetului Cadou in mediul online, clientii vor folosi codul incris pe tichetul cadou in cadrul rubricii COD VOUCHER utilizabila dupa adaugarea unui produs in cosul virtual sau pe pagina de incheiere a vanzarii.

Mentiuni speciale.
Discountul de 15% este valabil indiferent de metoda de plata aleasa de client: numerar, tichete cadou (dintre cele acceptate in magazinele Sabion), card bancar, OP, ramburs sau plata online.
Discountul de 15% nu poate fi cumulat cu reduceri sau avantaje care decurg din alte promotii organizate de catre Sabion Elen, aflate deja in curs de derulare.
Discountul de 15% nu poate fi cumulat nici cu beneficiile care decurg din posesia unui card de client Sabion.

Informatii. Sesizari.
Informatii suplimentare despre utilizarea acestui Tichet Cadou, despre eventuale erori in utilizarea codului in sistemul online se pot obtine in scris la adresa de e-mail: administrativ@sabion.ro sau la Infoline Sabion 0265.232.205 (L-V 8.00/16.00).

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA