Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente Cum a fost redeschiderea magazinului Galeriile Sabion?

Cum a fost redeschiderea magazinului Galeriile Sabion?

redeschiderea magazinului galeriile sabion

Redeschiderea magazinului Galeriile Sabion pe Calea Victoriei a fost marcată de evenimentul de lansare a noii colecții semnate de renumitul designer de bijuterii, Gianni Lazzaro, chiar în prezența domniei sale și a numeroase personalități din media și business.

Evenimentul, care s-a întins pe durata a trei zile, a debutat joi, 21 noiembrie 2013, cu o conferință de presă. A urmat apoi, începând cu ora 19, evenimentul oficial de lansare, la care au luat parte iubitori de bijuterii si îndragostiți de artă.

Printre invitații care au luat parte la evenimentul de redeschiderea magazinului Galeriile Sabion s-au numărat: Amalia Enache, Adela Popescu, Laura Cosoi, Bianca Ioniță, Crina Semciuc, Aylin Cadir, Irina Mohora, Cezar Ouatu, Marinela Cojocaru și mulți alții.

Zilele de 22 si 23 noiembrie au fost dedicate vizionărilor private ale colecției, printre cei interesați găsindu-se și Prințul Paul si Prințesa Lia.
Evenimentele continuă și în zilele următoare la Galeriile Sabion din București, pe Calea Victoriei 68-70, vizavi de magazinul Muzica!

Galeriile Sabion din București au fost create într-un demers unic în țară de restabilire a titulaturii de artă acordată creațiilor de bijuterie. Am gândit acest magazin tocmai ca o galerie de artă, un concept nou, unic în lume și care a fost înscris în cadrul A.R.E. Design Awards, cel mai mare concurs de design comercial din lume desfășurat an de an în Statele Unite. Nu mai puțin de 297 de proiecte au fost admise spre jurizare, doar nume mari ale industriei de retail mondial. Dacă luăm în considerare că la una dintre categoriile vizate de Galeriile Sabion, în urmă cu un an, a fost desemnat câștigător un flagship store Tiffany’s, lupta se anunță așadar destul de dură. Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfășurat pe data de 28 martie în Las Vegas unde echipa Sabion a primit recunoașterea mondială. Nu mai puțin de 3 premii au fost acordate acestui proiect:

 • Premiul pentru inovație în pardoseala din inox;
 • Premiul pentru amenajare artistică;
 • Marele Premiu pentru cel mai frumos magazin din lume, într-un centru comercial.
Distribuie:

S-ar putea să vă placă

2 Comentarii

 1. munt.marie.dragulescu@gmail.com
  26 noiembrie 2013

  Suntem mandrii de voi. Felicitari Sabion.

 2. angi.eli@yahoo.co.uk
  26 noiembrie 2013

  Am vazut magazinul in trece, nu am apucat sa intru imca.
  Arata extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA