PROMOȚIA PRIMĂVERII

PROMOȚIA PRIMĂVERII

    30% – 50%

la produsele selectate

 

 

R E G U L A M E N T   D E   D E S F Ă Ș U R A R E

Această promoție este realizată de către Sabion Elen SRL în magazinele de bijuterii Sabion enumerate mai jos și, deasemenea, online pe www.sabion.ro. Campania debutează la data de 11 martie 2019 și se durulează pe o perioadă nedeterminată de timp. Încetarea acestei campanii poate fi decisă de către firmă fără o notificare prealabilă a clienților.

 

Locații participante:

Magazinele Sabion din Târgu Mureș, (Piața Trandafirilor 21), Oradea 2 (Lotus Center, cupola centrală), Cluj (Iulius Mall) și Galeriile Sabion București (calea Victoriei 68 – 70) și în magazinul virtual www.sabion.ro.

 

Mecanismul promotiei.

În perioada promoției, Sabion Elen a hotărât demararea unei campanaii care să ofere discounturi cuprinse între de 30% și 50% din prețul de raft al bijuteriilor și accesoriilor selectate. Discountul promoțional se aplică din prețul afișat de vânzare înainte de încheierea vânzării. Acesta se aplică indiferent de numărul de bijuterii achiziționate.  Discountul este aplicat tuturor clienților fără nicio excepție și fără necesitatea îndeplinirii vreunei formalități. Bijuteriile și accesoriile participante în promoție sunt semnalizate cu etichete Preț vechi / Preț nou.

 

Sunt incluse în cadrul acestei promoții  bijuteriile și accesoriile aflate în Anexa 1 a prezentului Regulament de desfășurare a promoției.

Seturile de bijuterii (formate din mai multe piese) nu se vor vinde separat. Promoția se aplică produselor existente pe stoc, ele nefiind valabile și pentru lucrările realizate la comandă.

 

Campania online.

De avantajele acestei campanii se pot bucura și clienții magazinului online. Discountul promoțional este semnalizat vizibil, bijuteriile având prezentat prețul vechi și prețul nou.

 

Garanția prețului.

Sabion Elen garantează faptul că în ultinele 36 de luni nu a efectuat operațiuni de majorare a prețului de vânzare pentru bijuteriile aflate în prezenta promoție.

 

Informații. Sesizări.

Informații suplimentare despre această campanie se pot obține în scris la adresa de e-mail: administrativ@sabion.ro sau la Infoline Sabion 0265.232.205 (L-V 8.00/16.00).

 

 

REGULAMENT PROMOȚIA PRIMĂVERII

 

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA