Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util UPDATE_Promoția Gianni Lazzaro.

UPDATE_Promoția Gianni Lazzaro.

UPDATE_21_06_2019. Promoția Gianni Lazzaro s-a încheiat astăzi. Urmăriți sabion.ro pentru a fi și pe viitor la curent cu următoarele campanii promoționale Sabion.

PROMOȚIA

GIANNI LAZZARO

bijuteria, o dragoste nemărginită

-30%

la produsele selectate

 

 

 

R E G U L A M E N T   D E   D E S F Ă Ș U R A R E

 

 

Această promoție este realizată de către Sabion Elen SRL în magazinele de bijuterii Sabion enumerate mai jos și, deasemenea, online pe www.sabion.ro. Campania debutează la data de 18 februarie 2019 și se derulează pe perioadă nedeterminată.

 

Locații participante:

Magazinele Sabion din Târgu Mureș, (Piața Trandafirilor 21), Oradea 2 (Lotus Center, cupola centrală), Cluj (Iulius Mall) și Galeriile Sabion București (calea Victoriei 68 – 70) și în magazinul virtual www.sabion.ro.

 

Mecanismul promotiei.

În perioada promoției, Sabion Elen a hotărât demararea unei campanaii care să ofere un discount de 30% din prețul de raft al bijuteriilor selectate.  Discountul promoțional se aplică din prețul afișat de vânzare înainte de încheierea vânzării. Acesta se aplică indiferent de numărul de bijuterii achiziționate.  Discountul este aplicat tuturor clienților fără nicio excepție și fără necesitatea îndeplinirii vreunei formalități.

 

Sunt incluse în cadrul acestei promoții  bijuteriile aflate în Anexa 1 a prezentului Regulament de desfășurare a promoției.

Seturile de bijuterii (formate din mai multe piese) nu se vor vinde separat. Promoția se aplică produselor existente pe stoc, ele nefiind valabile și pentru lucrările realizate la comandă.

 

Campania online.

De avantajele acestei campanii se pot bucura și clienții magazinului online. Discountul promoțional este semnalizat vizibil, bijuteriile având prezentat prețul vechi și prețul nou.

 

Garanția prețului.

Sabion Elen garantează faptul că în ultinele 36 de luni nu a efectuat operațiuni de majorare a prețului de vânzare pentru bijuteriile aflate în prezenta promoție.

 

Informații. Sesizări.

Informații suplimentare despre această campanie se pot obține în scris la adresa de e-mail: administrativ@sabion.ro sau la Infoline Sabion 0265.232.205 (L-V 8.00/16.00).

 

Anexa 1

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA