Program Fidelitate

Regulament

SABION ELEN SRL, numit în continuare SABION, se angajează să utilizeze datele de mai sus strict în scopurile pentru care acestea au fost puse la dispoziție (înscriere în programul de fidelitate și comunicare de marketing) cu respectarea prevederilor GDPR.

Sabion Jewelry Club este un program de fidelitate destinat clienților magazinelor fizice Sabion și clienților magazinului online www.sabion.ro. Poate fi înregistrată în programul de fidelitate orice persoană fizică ce are domiciliul stabil în România, cu vârsta de 18 ani împlinită, și care a completat lizibil acest formular sau formularul digital disponibil la adresa web …. După completarea formularului, clientului i se va aloca și transmite prin email un cod unic de utilizator, în baza căruia va fi reprezentat în programul de fidelitate. Prin menționarea codului unic de utilizator, clientul va beneficia de discounturi și promoții la cumpărăturile efectuate în magazinele Sabion.

SABION certifică faptul că va respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are caracter limitativ):

  1. Dreptul de a solicita SABION să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dvs. personale;
  2. Dreptul de a solicita o copie a datelor dvs. personale prelucrate de SABION;
  3. Dreptul de a solicita SABION să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, acele date personale furnizate a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile Legii nr. 677/2011;
  4. Dreptul de a solicita SABION să înceteze, în mod gratuit, în orice moment, prelucrarea datelor dvs. personale.

*Câmp obligatoriu, ce conține informații esențiale pentru înscrierea în programul de fidelitate