Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente Bijuteriile vedetelor la Oscar 2017

Bijuteriile vedetelor la Oscar 2017

bijuteriile vedetelor

Spectacolul diamantelor din bijuteriile vedetelor în paralel cu spectacolul Oscarurilor!

Depășim momentul controversat al decernării premiilor Oscar 2017, de fapt nici nu ajungem la el, deoarece ne vom opri asupra pozelor de pe covorul roșu. Asupra acelor bijuterii purtate pe covorul roșu.

Ca de fiecare data a fost o seară a colierelor. Dar acesta nu este un fapt care să ne surprindă. Mereu se întîmplă așa. Surprizele au fost reprezentate de lipsa brățărilor, mă rog, prezente într-o mult mai mică măsură decât în anii precedenți și de cele, cel puțin patru, bijuterii de păr. Am văzut și cercei deosebiți, inele cocktail spectaculoase, chiar și broșe bărbătești.
Despre toate acestea, în rândurile de mai jos!

Cerceii din colecția Garden of Kalahari realizați de Chopard și purtați de Charlize Theron au fost atracția serii. Aproape 60 de carate de diamante de calități excepționale montate în aur Fair Mined.
În comunicarea pe care o face casa Chopard insistă pe calitatea aurului, fire mined însemnând că aurul provine din exploatații miniere legale, de mici dimensiuni, exploatații artizanale, în care sunt respectate drepturile omului și cele de protecție a mediului.
Desigur, a purtat și un frumos inel, tot oferit de Chpard, dar pentru care, însă, presa nu a mai avut ochi.

charlize-theon
Sursa foto: Charlize Theron http://www.justjared.com/photo-gallery/3866735/charlize-theon-2017-oscars-03/

Ruth Negga a purtat rubine provenite din Mozambic. Rețineți din nou grija pentru comunicarea surselor de proveniență a materialelor utilizate în crearea bijuteriilor, pentru a sublinia că aceastea nu sunt extrase din zone de conflict și nu întrețin luptele de continentul african.
Negga a purtat o tiara, cercei și inel, intr-un set format din rubine de mari dimensiuni oferite de Gemfields, bijuteriile fiind lucrări ale designerului american Irene Neuwirth.
De altfel, nu este singura podoabă de păr purtată în această seară pe covorul roșu.

bijuteriile vedetelor-ruth negga
Sursa foto: https://www.rte.ie/lifestyle/fashion/2017/0224/855219-ruth-negga-rocked-the-oscars-2017-red-carpet/

Emma Stone, înainte de a câștiga Oscarul, ne-a câștigat atenția cu cerceii Tiffany & Co pe care i-a purtat pe covorul roșu. Alungiți, simpli, accentuând alura înaltă oferită de lungimea rochiei și acoperind delicat spațiul vizual dintre coafura care a lăast o ureche descoperită și pieptul gol, au fost o algere.

89th Annual Academy Awards - Arrivals
Sursa foto: http://www.rtl.fr/culture/cine-series-jeux-video/en-images-oscars-2017-emma-stone-dakota-johnson-les-plus-belles-robes-7787437390

Jessica Biel a purtat unul dintre cele mai frumoase coliere pe care le-am văzut în acest an. Whispers of the Rain Forest semnat de către Tiffany & Co. Un colier care ar fi putut trece neobservat a fost transformat complet într-un model cu accente tribale care a atras atenția tuturor.

bijuteriile vedetelor-jessica biel
Sursa foto: http://www.usmagazine.com/stylish/pictures/see-the-2017-oscars-showstopping-jewelry-w468567

Taraji P. Henson a purtat un colier, Doamne, și ce colier, semnat de către indienii de la Nirav Modi, o companie înființată în urmă cu doar câțiva ani, dar care, iată, a ajuns foarte repede pe covorul roșu al marilor evenimente.
Chiar dacă nu v-aș fi spus despre originile casei, sunt sigur că v-ași fi dat seama de influențele indiente prezente în formele acestei bijuterii.
Nici inelul semnat tot de către Nirav Modi, cu diamante și smarald evergreen, nu este de neglijat.

taraji p. henson
Sursa foto: https://www.yahoo.com/tv/taraji-p-henson-slays-oscars-000900570.html

Bijuterii Nirav Modi a purtat și Karlie Kloss pe covorul roșu. Remarcăm un chocker spectaculos. Poartă numele Mughal și au fost necesare mai mult de 18 luni pentru tăierea diamantelor care alcătuiesc această lucrare, fiind vorba de o tăietură specială, o exclusivitate a casei Nirav Modi.

Karlie-Kloss
Sursa foto: http://www.eonline.com/news/832038/oscars-2017-all-the-red-carpet-glamour-as-captured-by-the-glambot

Nicole Kidman a purtat mai multe bijuterii Harry Winston, cercei, brățări și inel, însă dintre toate piesele, cerceii cu diamante și spinel montați în platină și aur galben au fost absolut extraordinari.

bijuteriile vedetelor-Nicole Kidman
Sursa foto: https://img.vidible.tv/prod/2017-02/27/58b3867b25fd0356df141adb/58b3868b4b0a614d00cb78c2_o_F_v1.jpg

Isabelle Huppert a fost una dintre cele, cel puțin patru, actrițe care au purtat cercei pe ureche. Aceștia, purtați de Isabelle, sunt creația celor de la Repossi, cei care vor aniversa, în curând un secol de existență. De altfel, actrița a purtat bijuterii Repossi în cadrul mai multor evenimente, de-a lungul ultimilor ani. A fost ingura reprezentare a casei italiene pe covorul roșu. Bijuterii Repossi a purtat și Emma Stone, însă la petrecerea Vanity Fair de după decernare.

isabelle-huppert
Sursa foto: http://www.justjared.com/photo-gallery/3866436/isabelle-huppert-oscars-2017-red-carpet-02/

Viola Davis a purtat, deasemenea, o pereche de cercei pe ureche, realizați de casa niponă Nikawa.

viola-davis
Sursa foto: http://tomandlorenzo.com/2017/02/oscars-2017-viola-davis-comes-armani-prive/

Și Kristen Dunst a purtat bijuterii ale casei Nikawa, este vorba de colierul Karahana și cerceii Hanaurara, bijuterii din aur alb cu diamante.

bijuteriile vedetelor-Kirsten-Dunst-In-Christian-Dior-Couture-Oscars-2017
Sursa foto: http://www.redcarpet-fashionawards.com/2017/02/27/kirsten-dunst-christian-dior-couture-2017-oscars/

Poate cel mai frumos colier al serii a fost purtat de către Dakota Johnson. Este un colier Cartier vintage din anul 1958 parte a colecției de arhivă a casei franceze.
Și inelele sunt parte din aceleași colecții private Cartier din Geneva. Este vorba de inele cocktail din anii 1940.

dakota-johnson
http://www.vogue.com/article/dakota-johnson-oscars-2017-red-carpet-dress-gucci

Dintre bijuteriile bărbătești, cea purtată de Casey Afflec am remarcat-o cu ușurință. Este vorba de un pin pentru conștientizarea SIDA, realizat din rubine. Iată, o bijuterie cu mesaj. De altfel, nu a fost singura bijuterie manifest din această ediție de Oscar.

89th Annual Academy Awards - Arrivals
Sursa foto: https://theadventurine.com/culture/celebrity/the-best-jewelry-at-the-2017-oscars/

Pharell Williams este deja prezență regulată când vine vorba de bijuterii masculine. A purtat o broșă Chanel, Pluie de Camelia, realizata in aur alb de 18 karate cu diamante și perle de cultură.

bijuteriile vedetelor pharrell-williams
Sursa foto: http://www.usmagazine.com/entertainment/news/pharrell-williams-receives-knitted-rockets-for-triplets-at-oscars-2017-w469027

În asamblu, poate mai mult decât în alte ediții, a fost vorba doar de bijuteriile vedetelor cu diamante. Desigur, în aceste evenimente este vorba în principal despre diamante. Cu toate acestea, an de an, aveam parte și de bijuterii mai îndrăznețe, bijuterii în culori, desigur, mult mai greu de accesorizat, dar care reușeau să atragă privirile și admirația întregii lumi.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA