Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Noua colectie Sabion: Facerea - verighetele care arată motivele tradiționale și spirituale românești de la baza Genezei

Noua colectie Sabion: Facerea – verighetele care arată motivele tradiționale și spirituale românești de la baza Genezei

Casa de Bijuterii Sabion dă de veste lansarea celei de-a doua colecții de verighete cu motive de simbolistică tradițională românească! Intitulată Facerea, noua colecție cuprinde 8 modele de verighete care vor surprinde și încânta tinerii îndrăgostiți atât prin design cât și prin semnificațiile profunde din spatele simbolurilor!

Colecția Facerea este destinată celor care, pregătiți pentru a-și lega destinele în fața divinului, doresc să marcheze cel mai important moment al vieții lor prin bijuterii cu totul și cu totul deosebite.

Eleganța tradițională este o valoare românească supremă pe care o transpunem în verighete: fiecare model de verighetă din noua colectie Sabion a fost conceput și realizat  în Atelierele de Creație și Producție Sabion din Târgu Mureș. Credința puternică și dorința de a deveni emisari ai poveștilor de iubire ale cât mai multor români binecuvântați cu cel mai frumos sentiment, i-a determinat pe maeștri bijutieri Sabion să făurească cu îndeletnicire și măiestrie, la nivel artistic, cele 8 modele de verighete:

Vă vor fascina dintr-un motiv situat mai presus de simpla înfățișare – de aceea, mai mult decât a fi simbolice și tradiționale, verighetele Facerea sunt piese spirituale. Fiecare dintre cele 8 simboluri are la bază o orânduială sacră, precum cea a genezei: vorbim despre Facerea  Cerului și a Pământului. Noi, în calitate de creatori de artă, așa cum ne-am definit încă din 1998, ne-am luat în serios menirea: cea de a crea bijuterii care să lege cu adevărat tinerii prin iubire și credință. Dorim să fim emisarii formării cât mai multor familii românești, familii care se vor bucura de binecuvântarea divină, cunoscând prosperitatea, fertilitatea și protecția divină! – afirmă Claudiu Bologa, C.E.O. Sabion Elen

Despre Colecția Facerea

Verighetele au menirea de a uni două suflete, dăruind unitate; acestea reprezintă un legământ sacru, făcut în lumina caldă a credinței, asemeni strălucirii stelelor aurii.

Pornind de la ideea formării și protejării valorii unui moment, noi emisarii Colecției Facerea, dezvăluim simbolurile tradiționale ce stau la baza genezei.

Momentul solemn al căsătoriei devine astfel o valoare al cărui preț depășește granițele umane, oferindu-i stabilitate și trăinicie

Noua colecție este cea de-a doua de acest fel din proiectul nostru de valorificare a tradiției și spiritualității românești. Prima colecție, Festin, s-a bucurat de un succes impresionant în rândul clienților Sabion. Interesul românilor pentru modele precum Hora, Calea Inimii și Cornul Lunii, pe care le regăsim în Colecția Festin, ne-a arătat că tradiția autentică a poporului nostru este iubită și apreciată din ce în ce mai mult în zilele noastre.

Verighetele colecției Facerea sunt realizate din aur galben și alb, iar pentru redarea cât mai intensă a motivului simbolic al fiecărui model, a fost utilizat emailul negru.

Noua colectie Sabion este disponibilă momentan exclusiv online, pe site-ul casei de bijuterii: www.sabion.ro/colectia-facerea, primul model prezentat fiind Flori de Crini.

 

noua colectie sabion - flori de crini

 

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA