Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Noua colecție Sabion – un Festin de verighete autentice, inspirate din tradiționalitatea românească și simbolistica divină

Noua colecție Sabion – un Festin de verighete autentice, inspirate din tradiționalitatea românească și simbolistica divină

Casa de Bijuterii Sabion dă de veste lansarea primei colecții de verighete dintr-o serie care își propune să cuprindă și redea elemente cu profundă însemnătate simbolică și spirituală pentru toți cei care aleg să-și lege destinele în fața Lui Dumnezeu: colecția Festin.

Despre Colecția Festin

Un festin într-o colecție autentică ce își are propria origine, o ie a trecutului și prezentului, este menită să atragă prin eleganță și tradiționalitate. Definiția originii este de a ne reaminti punctul de plecare al unei povești. Orice familie își are propria poveste, istorie, identitate. Colecția Festin este dovada vie și de necontenit a păstrării și continuității acestei ii a Divinității și a motivelor tradiționale românești, în care noi, ca purtători ai creației oferim viitoarei familii eleganța alegerii propriei povești de viață.

Modelele de verighete din alcătuirea acestei colecții sunt lucrate la noi, în România, de către maeștri bijutieri ai Atelierelor Sabion din Târgu Mureș. De la schița designerului până la retușul final al bijutierului, fiecare model a fost făurit cu gândul la povestea celor doi îndrăgostiți aflați în căutarea simbolurilor demne să le reprezinte pentru întreaga viață promisiunea de iubire reciprocă. Sunt verighete care au în construcția lor nemurirea iubirii și binecuvântarea eternă a acesteia pe care Dumnezeu le-o dăruiește celor din fața altarului.

Colecția Festin este, în primul rând, o manifestare spirituală autentică. Cuvântul-cheie de la care procesul de creație a început rămâne, și de această dată, „familia”: fiecare verighetă înfățișează motive tradiționale sau simboluri spirituale care trimit la autenticitatea românească. Modelele transmit câte o poveste proprie, care îi așteaptă pe cei îndrăgostiți să se identifice cu ea și să o adapteze, în continuare, poveștii lor de viață. Dorim să binecuvântăm crearea noilor familii, care să cunoască prosperitatea, fertilitatea și avuția interioară. Am descris colecția ca ie a trecutului și prezentului pentru că ea leagă simbolistica tradițională de actualitatea vremurilor noastre, cele în care omul are nevoie, poate mai mult ca niciodată, de binecuvântarea divină.

– Claudiu Bologa, director general al Casei de Bijuterii Sabion

Verighetele colecției Festin sunt realizate din aur galben și alb, iar pentru redarea cât mai intensă a motivului simbolic al fiecărui model, a fost utilizat emailul negru.

Modelele se lansează într-o ordine simbolică, acestea fiind disponibile consecutiv începând de astăzi pe: sabion.ro/colectia-festin

Vă invităm să descoperiți Festinul!

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA