Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente @en Medalia de Aur a Artelor Transilvane

Medalia de Aur a Artelor Transilvane

Medalia de Aur a Artelor Transilvane a fost acordată de către Primăria Municipiului Târgu Mureș tenorului Alessandro Safina

Casa de Bijuterii Sabion a avut din nou onoarea de a realiza cea de-a șasea Medalia de Aur a Artelor Transilvane. Distincția a fost acordată de către Primăria Municipiului Târgu Mureș tenorului Alessandro Safina în cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 400 de ani de când Târgu Mureșul a devenit oraș liber regesc.

media de aur a artelor transilvane

Medalia de Aur a Artelor Transilvane este un proiect care a debutat în urmă cu șapte ani la Târgu Mureș și are ca scop recompensarea unor artiștilor români și străini invitați ai unor manifestări aniversare importante din istoria acestui oraș.

În trecut, această distincție a fost acordată unor nume importante: Gheorghe Zamfir, Chris Norman, Richard Clayderman, Radu Beligan și Julio Iglesias.

Medalia a fost realizată manual de către bijutierii Sabion. Este confecționată din aur alb, galben și rose, este gravată, deasemenea, manual, și este decorată cu email aplicat la cald după o tehnică care, în țara noastră, mai este utilizată doar in Manufactura Sabion.

Fotografia din header: Ciurcui Szolt Levent
https://www.facebook.com/levente.ciurcui?pnref=story

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA