Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Celebrități Globurile de Aur 2017 - Bijuteriile

Globurile de Aur 2017 – Bijuteriile

Indiferent că vorbim de Met Gala 2017, de Globurile de Aur 2017, de Oscar sau de Grammy, covorul roșu este un eveniment în sine, iar pentru multă lume, acesta este un moment chiar mai așteptat decât evenimentul spre care pășesc invitații. Industria modei, tot ceea ce înseamnă vestimentație, accesorii, coafura și machiaj, urmărește cu atenție și cu luare aminte, ceea ce se promovează pe covorul roșu – direcții creative, culori, idei, mesaje, concepte și povești.

Tot ce are mai bun de oferit această industrie în acest moment se oglindește aici. Strălucește. Bucură. Inspiră. Covorul roșu este o încântare a privirii pentru toți cei care regăsesc noțiunile esteticii și ale frumosului exprimate prin rochii, pantofi, machiaje, coafuri și bijuterii. Iar bijuteriile sunt de multe ori tușa inconfundabilă a multor dintre actrițe.

Am efectuat selecție a celor mai reușite apariții, a bijuteriilor care ne-au furat privirea azi noapte, pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2017. Și de această dată nu au fost puține. Am văzut cercei și brățări supradimensionate, am văzut foarte multe perle, perle în inele, coliere, cercei sau brățări. Diamantele au făcut, ca de fiecare dată spectacolul, însă am văzut ametiste, am văzut citrine, am văzut opal, onix alb și safire orange.

Globurile de Aur 2017 - Natalie Portman
Natalie Portman a fost una dintre cele mai plăcute apariții la acest eveniment. A purtat bijuterii cuminți, o accesorizare echilibrată cu bijuterii Tiffany & Co din platina cu diamante incolore și galbene.
Sursa foto: http://www.natalieportman.com/

Blake Lively

Blake-Lively
Blake Lively a ales Lorraine Schwartz. Nu este pentru prima data când actrița poartă bijuterii Lorraine Schwartz, pe cele două legându-le și o bună prietenie. Lorraine Schwartz este curajoasă. Ca de fiecare data. Ea nu are în spate istoria unei mari case, însă tocmai acesta este marele ei avantaj, lipsa oricăror bariere stilistice. Așa reușește de fiecare data să facă spectacol prin lucrările sale.
Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4100410/Golden-couple-Blake-Lively-shows-post-pregnancy-figure-plunging-gown-joins-husband-Ryan-Reynolds-Globes.html

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra, fata de Bollywood convertită la Hollywood, a fost îmbrăcată într-un diamant în tăietură smarald de 40 de carate. Îi aparține tot Lorrenei Schwartz. În rest, a purtat și inele ale aceleiași creatoare, însă cine a mai avut ochi pentru ele?
Sursa foto: https://www.facebook.com/priyankachopra/

Tracee Ellis Ross
Când credeați că le-ați văzut pe toate, a apărut Tracee Ellis Ross. A purtat absolut tot ce a găsit în caseta de bijuterii, dar a facut-o cu stil. Și curaj. A purtat inele cu diamante semnate de Noudar,am recunoscut un inel L’Dezen by Payal Shah și YEPREM and Kavant&Sharart. Inele cu simboluri, inele de două degete, inele arhitecturale, o combinație extrem de bine studiată.
Sursa foto: https://twitter.com/DoctorNas

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon a purtat, poate, cea mai frumoasă bijuterie, un colier Tiffany & Co cu aer vintage. Nu a fost cea mai spectaculoasă bijuterie, însă a fost una extrem de elegantă și potrivită cu evenimentul.
Sursa foto: https://www.facebook.com/ReeseWitherspoon/

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Pharrell, cântăreț și actor, a fost (și de această dată) în afara liniei de cămăși albe și papioane negre purtate de către toți actorii care nu au dorit să își asume vreun risc vestimentar. Pharrell și-a asumat acest risc și tocmai din aceast motiv îl găsim în lista noastră. Și-a accesorizat ținuta cu o broșă aplicată pe cravată și un sash, o bijuterie esarfă, purtată peste umeri.
http://www.essence.com/celebrity/pharrell-williams-golden-globes-style-2017

Nicole Kidman
Frumoasa Nicole Kidman a purtat bijuterii Fred Leighton, unul nume destul de des întâlnit pe covorul roșu. Actrița din The Lion a purtat un colier cu aer vintage, de secol 19, cu diamante în greutate de peste 48 de carate.
Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4101130/Reese-Witherspoon-enjoys-girls-night-dazzling-Nicole-Kidman-clutch-hands-giggle-away-leading-stars-HBO-Golden-Globes-Party.html

Sifia Vergara
Revenim la bijuteriile Lorrenei Schwartz și la curajul de a reda forme supradimensionate, care creează spectacol vizual. Așa cum sunt și cerceii Sofiei Vergara.
A purtat diamante nude, știți, diamantele în culoarea pielii, cele care dau un efect de strălucire naturală. Și nu au fost puține. Vreo 150 de carate.
Sursa foto: https://www.instagram.com/sofiavergara/?hl=en

Sienna Miller
Sienna Miller, a purtat una dintre ținutele care a împărțit cele mai multe păreri pro și contra. Bijuteriile au fost toate semnate de Tiffany & Co, însă aici toată lumea a fost de acord că sunt o alegere foarte bună. Au fost toate cu perle și diamante. Nu am mai văzut atât de multe perle la un loc de foarte mult timp.
Sursa foto: https://www.instagram.com/p/BPBsMUrgY1F/?taken-by=tiffanyandco

Olivia Culpo
Cerceii Oliviei Culpo au fost o prelungire a rochiei pe care aceasta a purtat-o aseară. O completare atât de firească, bijuterii atât de bine integrate în apectul general al ținutei. Cerceii cu motive florale cu diamante și safire orange sunt creația Lorrenei Schwartz.
Sursa foto: https://www.instagram.com/p/BPCqhVFlZjQ/?taken-by=lorraineschwartz&hl=en

Emma Stone
Emma Stone a purtat un colier feminin, plin de grație, o bijuterie de covor rosu. Un aspect vintage conferit de bijuteriile Tiffany & Co.
Sursa foto: http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/golden-globes-2017-best-dressed-9587880

Aceasta a fost selecția noastră de bijuterii de Golden Globe. Peste scurt timp vom vedea și ce anume s-a purtat pe covorul roșu la Premiile Academiei și ne confirma, sau nu, dacă este adevărat ceea ce se spune despre Golden Globe – ca reprezintă o avanpremieră a ceea ce vom vedea la premiile Oscar. Și dacă este așa, vom avea cu siguranță numeroase bijuterii de admirat!

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA