Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Expoziții Galeriile Sabion Giveaway „Bijuteriile Artei” - premii constând în bijuterii și lucrări de artă

Giveaway „Bijuteriile Artei” – premii constând în bijuterii și lucrări de artă

Vizitarea unei galerii de artă înseamnă cultivarea spiritului. Vizitarea Galeriilor Sabion poate însemna chiar mai mult de atât. Te așteptăm pe Calea Victoriei 68 -70 până pe 17 septembrie 2019 ca să te bucuri de expoziția de pictură Interferențe semnată de Claudiu Gheorghiu și Cristina Georgescu, precum și  de colecțiile de bijuterii ale artiștilor de la Sabion.

Arta nu este creată doar pentru a te bucura de ea în spațiul expozițional, așa cum nici bijuteriile nu sunt create doar pentru a fi admirate într-o vitrină. Ele trebuie să facă parte din viața ta.

În semn de mulțumire pentru că ne-ai trecut pragul, ne-am gândit să te și recompensăm. Poți pleca acasă cu lucrări semnate de către pictorii expozanți sau cu o bijuterie din aur.

Vizita în Galeriile Sabion în perioada 9 septembrie – 17 septembrie îți poate aduce unul dintre următoarele trei premii:

Lucrarea artistului:
Premiul 1 – Lucrare cu zodia câștigătorului, unicat, dimensiuni aprox. 15/10 cm, tempera, tuș și slagmetal lichid auriu pe hârtie, caserată pe carton și semnată de către artistul Claudiu Gheorghiu.
Premiul 2 – Un tricou, pictat de către Cristina Georgescu cu un motiv din cultura Cucuteni sau Gumelnița. Tricoul va fi unicat, pictat manual, semnat de către artistă. Un tricou din bumbac 100% tricou Domyos.

Arta în social media
Premiu unic, la alegere, între o brățară din aur sau un pin din aur cu tricolorul.

Reține #GaleriileSabion #Interferențe. Îți vor fi de folos. Detaliile complete ale regulamentului se găsesc aici.

Ne vedem în Galerii!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite articole

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA

Contactați-ne pe WhatsApp!