Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente GIVEAWAY – BIJUTERIILE ARTEI. CÂȘTIGĂ PREMII CONSTÂND ÎN BIJUTERII ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ

GIVEAWAY – BIJUTERIILE ARTEI. CÂȘTIGĂ PREMII CONSTÂND ÎN BIJUTERII ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ

Vizitarea unei galerii de artă înseamnă cultivarea spiritului. Vizitarea Galeriilor Sabion poate însemna chiar mai mult de atât. Te așteptăm pe Calea Victoriei 68 -70 în perioada 19 septembrie – 1 octombrie 2019 să te bucuri de expoziția de pictură LUMEA PRIN FEREASTRA SENTIMENTELOR PICTORULUI semnată de zece artiști, precum și colecțiile de bijuterii ale artiștilor de la Sabion.
În semn de mulțumire pentru că ne-ai trecut pragul, ne-am gândit să te și recompensăm. Poți pleca acasă cu o lucrare semnată de către unul din pictorii expozanți sau o bijuterie din aur. Vizita în Galeriile Sabion în perioada 19 septembrie – 1 octombrie îți poate aduce unul dintre cele două premii:
Lucrarea artistului:
Tabloul va fi semnat de către pictorul Vergil Cojocaru sub numele de Cover. Este vorba de lucrarea “Vas cu flori”, executată în ulei pe carton, dimensiunile tabloului sunt 46X24 cm. Câștigătorului îi va fi scrisă pe verso o dedicație, cu numele acestuia.
Arta în social media:
Premiu unic, la alegere, între o brățară din aur sau un pin din aur cu tricolorul.

Reține #GaleriileSabion #LumeaPrinFereastraSentimentelorPictorului. Îți vor fi de folos. Detaliile complete ale regulamentului se găsesc aici.

Ne vedem în Galerie.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA