Galeria Faptelor Bune 2016

galeria faptelor bune

7 – 9 Decembrie 2016
Galeriile Sabion București, Calea Victoriei 68 – 70

Casa de bijuterii Sabion se va implica, din nou, într-un proiect de responsabilitate socială, pe termen lung de această dată. Galeria Faptelor Bune se doreste a fi chiar o misiune permanentă și un eveniment care să se transforme în tradiție.

Ediția din acest an va fi deciată copiilor tratați în secția de Oncopediatrie a Institutului Oncologic București. Aici, în această secție, sunt în medie 30 de copii cu vârste de la 1 an la 18 ani. Principala lor dorință este Aici, în aceasta secție, sunt în medie 30 de copii cu vârste de la 1 an la 18 ani. Principala lor dorință este să se facă bine. Și să picteze. Pictura devine, astfel, un fel de terapie. Pentru asta, voluntarii de la P.A.V.E.L. fac în fiecare lună eforturi să le pună la dispoziție pânze, culori și pensule. Desemenea, sălile de joacă din cadrul secției, precum și sala de mese, sala de tratamente și saloanele au nevoie de instalații pentru dezinfecția aerului cu flux concentrat de radiație neionizată.

Astfel, pe durata evenimentului, pereții Galeriei Sabion de pe Calea Victoriei vor fi găzdui 25 de lucrări realizate de către acești copii, în scop caritabil pentru Galeria Faptelor bune 2016. Marea lor majoritate se află chiar și la această oră acolo. Alte lucrări aparțin unor copii care au reușit să învingă boala și care s-au vindecat, dar și ale unor copii deveniți îngeri.

Pe lângă picturile micuților, vor fi licitate 5 bijuterii realizate de către Gianni Lazzaro și alte 5 bijuterii create de manufactura Sabion, special pentru acest eveniment.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația P.A.V.E.L. care se va îngriji de achiziționarea instalațiilor de dezinfecție a aerului, precum și de procurarea pânzelor și culorilor necesare orelor de terapie prin pictură.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite articole

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA

Contactați-ne pe WhatsApp!