Tantalum

Home/Tantalum
 • Pandantiv TAU 129

  12.000,00 lei
  (Română) Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 06P

  12.095,00 lei
  (Română) Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului. Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Cercei TAU 06C

  5.025,00 lei
  (Română) Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Inel TAU 06I

  8.505,00 lei
  (Română) Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Pandantiv TAU 05P

  10.420,00 lei
  (Română) Pandantiv exceptional, unic in lume, aur si tantal, creatie manuala realizata in Atelierele Sabion.
 • Cercei TAU 05C

  4.035,00 lei
  (Română) Noua colecţie Sabion din aur şi tantal, pe lângă calităţile sale estetice deosebite, se face remarcată prin două premiere la nivel mondial: procedeul de prelucrare al tantalului dezvoltat după o reţetă proprie, cercetată în Atelierele de Cercetare şi Creaţie Sabion şi utilizarea pentru prima dată în lume a tantalului în combinaţie cu aurul în crearea bijuteriilor. Astfel Casa de Bijuterii Sabion prin această premieră aduce un suflu nou în lumea bijuteriei. Inovație românească, recunoscută internațional.
 • Inel TAU 05I

  5.575,00 lei
  (Română) Bijuterii exceptionale, unice in lume, aur si tantal, creatii manuale realizate in Atelierele Sabion.
 • Pandantiv TAU 04P

  5.075,00 lei
  (Română) Poţi să alegi o bijuterie oarecare sau poţi să optezi pentru o lucrare artistică. Aceasta este o bijuterie unică în lume. Pandantiv realizat manual în Atelierele Sabion, din aur de 18 karate în combinaţie cu tantal.
 • Cercei TAU 04C

  5.595,00 lei
  (Română) Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Inel TAU 04I

  4.086,00 lei
  (Română) Ținuta business impune o bijuterie rafinată, iar accesoriile din tantal și aur au fost create ca o alternativă potrivită la simplul metal prețios. Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Butoni TAU 17

  10.175,00 lei
  (Română) Definirea nonconformismului, tantal și aur galben, într-o bijuterie considerată clasică în accesorizarea masculină.
 • Butoni TAU 25

  9.690,00 lei
  (Română) Am asociat tantalul, un metal contemporan, aurului roz și celui galben, într-o bijuterie considerată clasică - butonii de manșete.