Distribuție bijuterii

Cuprins:

DISTRIBUȚIE BIJUTERII ȘI CHIAR MAI MULT DE ATÂT.

Până acum erai nevoit să alergi în mai multe locuri pentru a-ți aproviziona magazinul de bijuterii cu tot ceea ce îți solicitau clienții și suntem convinși că nu ai găsit de fiecare dată ceea ce căutai, cele mai noi modele sau cea mai bună calitate. Ei bine, de acum înainte, cu o simplă vizită la Târgu Mureș, problemele tale au luat sfârșit, pentru că în stocul nostru vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru magazinul tău de bijuterii. Din multitudinea de motive pentru care ați alege Sabion, enumerăm mai jos o parte dintre ele:

 1. ACCES GEOGRAFIC. Având în vedere poziționarea geografică tocmai în centrul țării, Târgu Mureș este un oraș ușor accesibil din orice zonă geografică a țării. Acesta reprezintă un avantaj din punctul de vedere al timpului și al resurselor de materiale economisite.
 2. STOCURI. Disponibilitatea pe stoc a unei mari varietăți de bijuterii exclusiviste atât din producție proprie cât și importate din țări U.E., vă oferă posibilitatea de a fi pe placul clientului cu un minimum de efort.
 3. DIVERSITATEA SORTIMENTULUI:
  • Peste 700 de modele de lanțuri goale și pline
  • Sute de perechi de cercei cu diverse sisteme de închidere: patent, creoli, tortiță, cu fluturaș.
  • Cercei de copii
  • Cea mai variată gamă de inele
  • Excelenta reprezentare a colecțiilor de coliere
  • Modele deosebite de ace de cravată, butoni, broșe, pandant
  • Piercinguri
  • Seturi de bijuterii formate din inele, cercei și pandante, cu sau fără pietre.
  • Brățări goale, pline, brățări tip lanț sau model colier.
  • Bijuterii cu pietre prețioase și naturale.
  • Bijuterii din aur 585 și 750.

distributie bijuterii

 1. VERIGHETE PE STOC: Verighete permanent pe stoc și care ajung la dvs. în termen de 2-3 zile de la înaintarea comenzii, oferind totodată posibilitatea personalizării acestora.
 2. PREȚURI începând cu 4 euro și mergând până la 10 euro.
 3. DISCOUNTURI dedicate fiecărui client în funcție de cantitățile achiziționate și vechimea relațiilor de colaborare.
 4. PIERDEREA DE PRELUCRARE. se încadrează în 8%.
 5. ALEGERI ISTEȚE: Posibilitatea de a alege bijuteriile cele mai vandabile și aceasta în urma unui contact direct cu un personal bine pregătit și cu experiență. Aveți astfel și posibilitatea de a fi la curent cu noutațile din domeniu.
 6. BUY BACK: Posibilitatea returnării anumitor categorii de bijuterii cu diferite vicii de fabricație sau ale celor care s-au dovedit a fi nevandabile.
 7. REPARAȚII. Posibilitatea unei bune colaborări în ceea ce privește repararea bijuteriilor în cadrul Atelierelor Sabion.
 8. CONSILIERE: Se oferă pachete de servicii de consiliere de către personal acreditat de Gemological Institute of America atât pentru dvs. cât și pentru angajații punctelor dvs. de lucru.
 9. KNOW – HOW. Dacă acesta reprezintă un domeniu de activitate necunoscut și doriți consiliere, specialiștii noștri vă pot ajuta. Oferta noastră de bijuterii va acoperi solicitările magazinului pe care urmează să îl deschideți. Puteți beneficia de consiliere în amenajarea spațiului, aprovizionarea acestuia cu documentele necesare, astfel încât activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții.
 10. VENIM NOI LA DVS. Deplasarea delegaților noștri la sediul societății dumneavoastră la termenele stabilite de comun acord.
 11. CONFIDENȚIALITATEA intră în obligația societății și se va menține secretul deplin asupra numelor societăților colaboratoare. Sunt angajamente pe care SC Sabion Elen SRL și le asumă.
 12. BIROURI PRIVATE vă stau la dispoziție la sediul Sabion asigurându-se intimitatea și confidențialitatea tranzacțiilor efectuate.
 13. CONSUMABILE. Având în vedere complexitatea acestui domeniu, nevoile desfășurării acestei activități sunt pe măsură. De aceea venim în întâmpinarea dumneavoastră cu:Ofertă consumabile: reactivi, lavete pentru bijuterii, piatră Lidia, balanțe electronice, chei de probă, totodată ambalaje pentru bijuterii, busturi de expunere.
 14. MARCARE: Bijuteriile se vor marca (poansona) conform legii în vigoare.
 15. CERTIFICARE ISO. Sabion deține Certificate ISO 9001 și ISO 140001.
 16. CONSULTANȚĂ JURIDICĂ. Tot ceea ce este nou în materie de legislație în domeniu se poate afla din partea Departamentului Juridic al Sabion.
 17. EXPERIENȚĂ. Succesul în dezvoltarea unei rețele proprii de magazine premiate internațional, este cea mai bună recomandare și cea mai în măsură a vorbi despre Sabion.
 18. COMUNICAREA. Plasarea comenzilor se poate face: prin intermediul delegatului nostru, prin e-mail, fax sau chiar telefonic.
 19. OFERTĂ DE PIETRE SINTETICE. Pietre atent selecționate într-un extraordinar mix de calitate și forme.
 20. ELIBERAREA DE CERTIFICATE DE CONFORMITATE. Bijuteriile achiziționate sunt în mod obligatoriu însoțite de Certificate de Conformitate.
 21. CANTITIATEA MINIMĂ: 100 gr. Înţelegem că orice mare afacere a fost cândva un mic business. Cu toții am început de undeva de jos.
 22. MEMBRI AI PATRONATULUI BIJUTIERILOR DIN ROMÂNIA. Boardul de conducere Sabion este parte a consiliului director al Patronatului Bijutierilor din România.
 23. PREGĂTIREA DE PERSONAL. La solicitarea colaboratorilor noștri, putem dispune de pregătirea personalului pe module structurate pe nivele de competențe, consilieri vânzări bijuterii, directori de magazine si bijutieri. Cursurile de pregătire sunt elaborate de către Consilieri acreditați de către Institutul Gemologic American.

Completează formularul de mai jos pentru a lua legătura cu noiAccesează pagina de Facebook și ia legătura direct cu Departamentul de Distribuție Sabion!

https://www.facebook.com/sabiondistributie