Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util De ce să alegem bijuterii personalizate?

De ce să alegem bijuterii personalizate?

Fii tu însuți! – este celebrul slogan adoptat frecvent în campaniile de publicitate de câteva decenii încoace, dar pe care îl regăsim și transpus în viața de zi cu zi. Suntem continuu îndemnați să fim „noi înșine” iar de aceea, căutăm să ne exprimăm personalitatea în multiple moduri, de la atitudine la vestimentație și accesorizare. Dacă prima parte ține de comportament și stilul personal interior pe care alegem să-l scoatem la suprafață în societate, cea de-a doua parte trebuie să fie o reprezentare fidelă a celei dintâi. Sau, cu alte cuvinte, outfit-ul este calea de exprimare a autenticității fiecărei persoane. Din întregul ansamblu vestimentar, bijuteriile pe care le purtăm sunt accesoriile prețioase, cu o poveste proprie, care ne leagă fie de cineva drag, fie de momente și decizii importante din viețile noastre. Bijuteriile reflectă cel mai bine gusturile personale și manifestările creative la care aderăm iar de aceea, a realiza bijuterii personalizate sau bijuterii la comandă este o opțiune minunată pentru toți cei care vor să-și manifeste liber unicitatea!

Valoarea unei bijuterii personalizate este unică, la fel ca purtătorul ei. Pe lângă faptul că aceasta stă drept mărturie pentru felul de a fi al celui care o poartă, este o modalitate specială de a crea o amintire nemuritoare printr-un obiect prețios, profund simbolic, care va ajunge la generațiile viitoare.

De altfel, atunci când dorim să oferim o dovadă a prețuirii noastre și să transmitem cele mai frumoase sentimente într-un mod autentic unei persoane speciale din viața noastră, dăruirea unei bijuterii personalizate va fi cel mai potrivit gest. În acest fel, oamenii dragi se vor putea bucura de bijuterii create în tandem cu gusturile lor, pe care doar cei mai apropiați lor le puteau cunoaște. Bijuteriile la comandă realizate pentru a fi dăruite sunt mai mult decât un cadou: sunt dovada intimității,  aprecierii, încrederii și a unui șir infinit de calități umane ce alcătuiesc o poveste de iubire sau prietenie.

De îndeletnicirea artiștilor bijutieri s-au bucurat neunumărate modele de bijuterii personalizate. Cerința de personalizarea bijuteriilor nu este una nouă pentru lumea modei – dacă ne gândim la bijuteriile pe care astăzi le regăsim în topurile celor mai scumpe bijuterii din lume, expuse în muzee sau integrate în colecții private, multe dintre ele au fost bijuterii la comandă.

Bijuterii la comandă care au făcut istorie

Credem că există anumite pise extraordinare pe care istoria recentă a lumii le cunoaște, modele de bijuterii la comandă cu totul și cu totul deosebite, care merită integrate într-un top al creațiilor artistice. Vă vom face cunoștință cu 3 dintre acestea.

Primul poate fi coroana realizată cu ocazia încoronării împărătesei Farah Pahlavi a Iranului, în anul 1967:

bijuterii personalizate - farah pahlavi
Sursă foto: https://www.robbreport.com.sg/van-cleef-arpels-brings-100-years-high-jewellery-china-when-elegance-meets-art/

Brățara Jarretiere, creată pentru actrița Marlene Dietrich în 1937, este un alt exemplu pentru bijuterii la comandă ce au făcut istorie. Cu această brățară s-a urmărit exprimarea unicității și eleganței extravagante, atribute caracteristice celebrei actriței.

bijuterii personalizate - monaco

Un alt exemplu de comandă de bijuterii personalizate, reale mărturii ale personalității purtătorului, este setul Océan , lucrat pentru prințesa Charlene de Monaco, executat în anul 2011. Colierul Océan este un omagiu adus grației și eleganței prințesei, pentru a putea exprima cât mai poetic și luxuriant caracterul acesteia și totodată aprecierea și dragostea prințului de Monaco față de ea. Acest colier, un semn de dragoste al prințului, poate fi transformat și într-o tiară.

bijuterii personalizate celebre

 

Toate aceste bijuterii la comandă precum și multe altele au fost alese pentru a putea exprima cât mai fidel întregul stil personal al purtătorului, atât în ceea ce privește gusturile proprii, cât și atitudinea, statutul sau, altfel spus, povestea de viață.

În cazul celor dintre dumneavoastră care sunt în căutare de modele de bijuterii personalizate, Casa de Bijuterii Sabion vă propune realizarea de bijuterii la comandă.

Artizanii Sabion se slujesc cu răbdare și pricepere de metale prețioase (aur, tantal, platină și, pentru anumite piese, argint), precum și de pietre naturale. La fel ca piesele noastre de brand, cele pe care le manufacturăm în urma unei solicitări de confecționare de bijuterii trec prin mâini de designeri, bijutieri, cizelori, emailori, orfeurari și șlefuitori, care se asigură de obținerea unui rezultat final impecabil din punct de vedere estetic, calitativ și al autenticității. Metalul prețios este topit, prelucrat, sculptat, cizelat, șlefuit, curățat – sute de operațiuni pentru a transpune solicitarea unui client și imaginația unui designer în realitate. De cele mai multe ori vorbim de precizie chirurgicală în mișcările mâinii, în intensitatea loviturilor unui ciocan, forța cu care strângem o gheruță, unghiul în care șlefuim sau, poate cea mai solicitantă dintre toate, montarea pietrelor în bijuterie.

De la personalizarea bijuteriilor printr-o gravură cu mesaj până la executarea unor modele de bijuterii personalizate după un model creat sau dorit de către client, suntem la fel ca imaginația umană – nu cunoaștem limite!

Lasă-ți-vă imaginația să zboare, fiți creatorul propriului vostru model și luați chiar acum legătura cu un consilier Sabion specializat în confecționare bijuterii. Vă puteți adresa unui consilier accesând https://sabion.ro/bijuterii-la-comanda/ și completând formularul – tot aici puteți încărca o fotografie care v-a inspirat sau schița gândită de dumneavoastră, iar împreună vom crea ceva cu adevărat unic, spectaculos.

Idei de bijuterii personalizate pentru cei dragi

Calea de mijloc între piesele de designer deja disponibile în magazinul online de bijuterii și cele realizate întru totul la solicitarea clientului sunt bijuteriile personalizabile, precum:

Brățară cu medalion din aur personalizat

bratara personalizata

Colier de aur cu nume 

pandantiv cu nume

Butoni personalizați pentru manșete

Creații personalizate din argint pentru cei mici

jucarie argint copii

Sunt cadoul perfect pentru un nou născut. Pot fi gravate cu data naşterii, ora naşterii sau alte detalii, cum ar fi înălţimea şi greutatea la sosirea pe lume.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite articole

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA

Contactați-ne pe WhatsApp!