Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Culorile anului 2014 redate în bijuterii de aur Sabion

Culorile anului 2014 redate în bijuterii de aur Sabion

culoarea anului 2014

Compania Pantone Inc. a ales culorile anului 2014. Aceasta este „Radiant Orchid”, o variantă vibrantă și seducătoare de violet.

Experţii Companiei Pantone Inc, lider mondial în ceea ce priveşte culorile, au anunţat culorile anului 2014, cele care vor influenţa atât moda vestimentară şi a bijuteriilor de aur, cât şi designul interior.

Radiant Orchid, o superbă nuanță de violet, a fost desemnată culoarea anului 2014; este o nuanţă tropicală, ce contrastează puternic cu verdele smarald (culoarea anului 2013) şi reflectă tendinţele actuale, spune Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

E un pic diferită, e un pic excentrică şi nu este o culoare primară. Este o invitaţie la inovaţie. Familia culorii violet oferă oportunitatea de a face lucruri creative. Este o armonie încântătoare de tonuri fuchsia, mov şi roz. Radiant Orchid inspiră încredere şi emană bucurie, dragoste şi sănătate. Este un mov captivant, care te atrage prin şarmul său. Oamenii asociază purpuriul cu creativitatea şi originalitatea – şi acestea sunt foarte apreciate astăzi. Vedem cuvinte similare utilizate pentru a descrie tehnologii şi produse considerate inovative şi cu o abordare pe care nu ai mai încercat-o până acum. – spune Leatrice Eiseman, potrivit AP.

Reţineţi aşadar: culoarea anului 2014 se numeşte Radiant Orchid (Orhidee radiantă) – numele oficial de catalog fiind PANTONE 18-3224 – şi este o nuanţă de mov – roz.

Aşa cum v-am obişnuit deja, încercăm mereu să găsim echilibrul între ceea ce este mai frumos din tot ceea ce este nou, pe de-o parte, şi elementul clasic, cel care face din colecția de bijuterii de aur pe care le creăm, adevărate bijuterii de familie.

Reprezentată în multe bijuterii de aur ale ultimelor colecţii Sabion vom găsi această culoare în cadrul unei excepţionale perechi de cercei cu ametiste şi topaze rose, alături de diamante, pentru echilibru.

Spectacolul dintre nuanţele de mov şi roz exprimă perfect atmosfera radiantă a culorii anului 2014. O regăsim deasemenea şi în mixul aurului rose cu ametistul acestor cercei, dar şi în intensitatea vibrantă a acestui ametist.

Despre celelalte culori propuse de către Pantone, precum şi modul în care bijutierii manufacturii Sabion le-au redat în bijuterii de aur sunt, aflaţi din rândurile de mai jos.

Placid Blue (albastru liniştit) – o culoare a serenităţii, a libertăţii de visare, calmă, echilibrată.
O regăsim în inele cu topaz şi acvamarin:

Celosia Orange (celosia portocalie) – o culoare cu personalitate, intensă, asemeni unui apus de soare, se gaseşte suprinsă în reflexiile chihlimbarului acestor cercei ori în acest unic citrin de Madeira.

Violet Tulip (lalea violet) – culoarea nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea aparţinând prin definiţie înţelepciunii. Iat-o surprinsă în aceste frumoase ametiste.

Dazzling Blue (albastru orbitor) – Un albastru intens, puternic, pătrunzător.

Sand (nisip) – culoarea nisipului umed este cu siguranţă un declanşator de senzaţii estivale, de plimbări pe malul mării, de răcoarea nisipului în dimineţile în care priveaţi îmbrăţişaţi rasaritul. Iata aceste emotii redate atat de frumos prin intermediul acestei perle ori ale acestei pietre a lunii.

Aşadar acestea sunt culorile anului 2014. Care dintre ele este culoarea care te reprezintă? Aşteptăm impresiile tale în spaţiul de mai jos, destinat opiniilor tale!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA