Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Evenimente CONCURS – BIJUTERIILE ARTEI. CÂȘTIGĂ PREMII CONSTÂND ÎN BIJUTERII ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ

CONCURS – BIJUTERIILE ARTEI. CÂȘTIGĂ PREMII CONSTÂND ÎN BIJUTERII ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ

Vizitarea unei galerii de artă înseamnă cultivarea spiritului. Vizitarea Galeriilor Sabion poate însemna chiar mai mult de atât. Te așteptăm pe Calea Victoriei 68 -70 în perioada 3 – 15 octombrie 2019 să te bucuri de expoziția de pictură GRĂDINILE SABIONULUI, semnată de Cîrstina de la Studina , precum și colecțiile de bijuterii ale artiștilor de la Sabion.

În semn de mulțumire pentru că ne-ai trecut pragul, ne-am gândit să te și recompensăm. Poți pleca acasă cu o lucrare semnată de către pictorul expozant sau o bijuterie din aur. Vizita în Galeriile Sabion în perioada 3 – 15 octombrie îți poate aduce unul dintre cele două premii:

Lucrarea artistului:
Tabloul va fi semnat de către pictorul Cîrstina de la Studina, lucrarea se numește ”Un petic de Cosmos”, este încadrată cu un passepartout de culoare negru și are dimensiunea 11 cm/11 cm, tehnică mixtă pe carton.

Arta în social media:
Premiu unic, la alegere, între o brățară din aur sau un pin din aur cu tricolorul.

Reține #GaleriileSabion #GrădinileSabionului. Îți vor fi de folos. Detaliile complete ale regulamentului se găsesc aici: https://sabion.ro/ro/campania-bijuteriile-artei-regulament/

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA