Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Comunicate de Presă Comunicat: magazinele Sabion din țară își suspendă activitatea

Comunicat: magazinele Sabion din țară își suspendă activitatea

 

ACTUALIZARE 24.03.2020, ora 15:18: Începând cu data de 25.03.2020, se suspendă și activitatea magazinului Sabion din Tg. Mureș, strada Bolyai nr.20.

Stimați clienți,

Suntem cu toții martorii unor vremuri în care grija față de ceilalți trebuie să devină prioritară. Contextul social trebuie să determine conștientizarea importanței distanțării sociale, a respectării recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății precum și a adoptării unei atitudini solidare.
Preocuparea pentru sănătatea clienților și a angajaților noștri ne-a determinat să suspendăm activitățile magazinelor Sabion din țară până în momentul în care reluarea acestora va fi sigură pentru toată lumea.
Păstrăm activitatea Atelierelor Sabion din Târgu Mureș, strada Bolyai nr.20.
Îndrăgitele bijuterii Sabion vor putea fi comandate în continuare online, de pe sabion.ro. Asigurăm procesarea rapidă a comenzilor și livrarea tuturor produselor la timp. Pentru comenzile speciale de bijuterii, ne puteți transmite solicitarea prin formularul de pe site.
Echipa Sabion Online este la dispoziția dumneavostră atât pe Facebook, cât și Instagram.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta și telefonic (0265.232.205 / 0758.106.567) sau prin email (administrativ@sabion.ro).

Cu încredere și credință,

Casa de Bijuterii Sabion

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA