Cererea

Tu unde o vei cere de soție?

Alegerea inelului de logodnă nu este singurul moment solicitant pentru domni. Cu o echipă profesionistă de consilieri, găsirea inelului de logodnă perfect este chiar mai ușoară decât te așteptai, iar acum va trebui să începi planurile pentru momentul în care o vei cere de soție.

Nu are cum să fie ușor, pentru că știi, aceste momente vor fi povestite generațiilor viitoare și prin urmare, trebuie să dai dovadă de originalitate, să o surprinzi și să te asiguri că momentul va fi așa cum ea și-a imaginat.

Pentru a fi sursa de inspirație pentru cei mai puțin inventivi, pentru a–ți face cunoscută povestea de iubire, pentru a împărtăși cu lumea întreagă bucuria începerii unei vieți în doi, te invităm să ne spui în câteva cuvinte, unde și cum ai cerut-o de soție și te vom răsplăti cu un cadou garantat – un voucher de discount valabil timp de 12 luni pentru achiziționarea oricărei perechi de verighete Sabion din magazinul on-line. Dacă însoțești mesajul și cu o fotografie cu voi doi, vă vom răsplăti iubirea cu o altă surpriză.

Împărtășește și tu cum ai cerut-o de soție!