Tu unde o vei cere de soție?

Alegerea inelului de logodnă nu este singurul moment solicitant pentru domni. Cu o echipă profesionistă de consilieri, găsirea inelului de logodnă perfect este chiar mai ușoară decât te așteptai, iar acum va trebui să începi planurile pentru momentul în care o vei cere de soție.

Nu are cum să fie ușor, pentru că știi, aceste momente vor fi povestite generațiilor viitoare și prin urmare, trebuie să dai dovadă de originalitate, să o surprinzi și să te asiguri că momentul va fi așa cum ea și-a imaginat.

Pentru a fi sursa de inspirație pentru cei mai puțin inventivi, pentru a–ți face cunoscută povestea de iubire, pentru a împărtăși cu lumea întreagă bucuria începerii unei vieți în doi, te invităm să ne spui în câteva cuvinte, unde și cum ai cerut-o de soție și te vom răsplăti cu un cadou garantat – un voucher de discount valabil timp de 12 luni pentru achiziționarea oricărei perechi de verighete Sabion din magazinul on-line. Dacă însoțești mesajul și cu o fotografie cu voi doi, vă vom răsplăti iubirea cu o altă surpriză.

“Am cerut-o în cinematograf, la CinemaCity Târgu Mureș. De la Sabion Trandafirilor am ales cel mai frumos inel.

Valentin și Ana

“Am pregătit seara în detaliu, am dus florile și șampania la restaurant, am invitat-o, am făcut declarație în genunchi”

Detaliile poveștilor de iubire

Cererea mea în căsătorie a fost una la ”cea mai mare înălțime”, adică, pe cel mai înalt loc din România: vârful Moldoveanu (2544 metri)

George, Slobozia

Stătea în pat, se uita plictisită la tv, afară ploua, eu cu un zâmbet larg pe buze m-am apropiat de ea și am surprins-o! A fost un moment foarte emoționant!

Valentin, Sebeș
Pentru că amândoi iubim iarna, s-a întâmplat pe pârtia din Sinaia Cota 2000, unde doi prieteni coborau pârtia cu un banner pe care scria ‘Vrei să fii soția mea?’, noi luând o ‘pauză’ la baza pârtiei.
George Coman, Oradea
Știam că apreciaza momentele noastre romantice: cină, lumânări, petale de trandafiri. Am așteptat-o acasă, am gătit, iar către sfârșitul serii i-am oferit inelul de logodna. A fost cu adevărat unic.
Cristian, Targu Mures
Mi-am dorit ceva simplu pentru acest moment important in viața noastră. Ne plimbam cu bicicletele prin Herăstrău, ne-am oprit pe o bancă pentru a ne odihni și acolo am întrebat-o: “Vrei să fii soția mea?“
Marius, Bucuresti
Am cerut-o de soție în timpul unei plimbări cu gondola pe canalele Veneției.
Adrian, Cluj-Napoca
S-a întâmplat în timpul concertului Andrea Bocelli. Era piesa ei preferată.
Cosmin, Bucuresti
I-am dăruit inelul de logodnă exact în locul în care ne-am cunoscut, în ziua în care aniversam 3 ani.
Mihai, Bucuresti

Împărtășește și tu cum ai cerut-o de soție!