Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Ce modele de cercei sunt la modă în 2021?

Ce modele de cercei sunt la modă în 2021?

2021 se anunță a fi un an al formelor îndrăznețe, culorilor bogate și strălucirii. Este anul în care iubirea pentru bijuterii revine în forță în inimile pasionaților de modă și stil iar primele piese care vor beneficia de atenție sunt, desigur, cele de la nivelul chipului. În continuare, vă invităm să aflați ce modele de cercei de aur sunt la modă în 2021, un an al schimbării!

2021: Noul an al bijuteriilor statement

Antichitatea ne-a arătat că egiptenii și romanii purtau bijuterii impunătoare, în forme bine definite și cu dimensiuni semnificative, iar istoria recentă plasează bijuteriile anilor `20-`40 într-un cadru bold, de inspirație Art Déco: inelele, colierele, cerceii și brățările vremii erau adevărate opere de artă executate complex și bătute cu pietre mari.
Cu toate că nu și-au pierdut niciodată locul în topul preferințelor de modă, bijuteriile statement par a fi mai apreciate ca nicicând în acest an.
Iată o pereche de cercei cu diamante lucrați cu măiestrie în stil Art Déco, din aur alb de 18 kt. Creația aparține faimosului designer de bijuterii Gianni Lazzaro și este disponibilă în portofoliul Sabion.

Modele de cercei mari: creole și forme geometrice

Un alt trend ce revine în acest an este cel al cerceilor creole, sau cercei rotunzi din aur de dimensiuni mari. Aceștia vor avantaja fețele cu forma diamant, punând în valoare conturul bărbiei și armonizând chipul.

cercei creole aur
Sursă foto: Pinterest

Numeroase modele de cercei rotunzi de aur cu designuri bine definite, care îmbină cu succes simplitatea și impozanța, vor fi purtate în acest an.

Estetica metalelor negre

Negrul va fi întotdeauna o nuanță rezervată misterului și eleganței. Accesorizând cu atenție o ținută simplă cu bijuterii negre sau în care negrul predomină veți putea obține un outfit remarcabil.

cercei lungi
Sursă foto: Pinterest

Negrul intens, natural, care în combinație cu aurul galben creează un efect spectaculos, este oferit de Tantal. Colecția de bijuterii Sabion din aur de 18 kt și tantal cuprinde numeroase modele de cercei deosebiți care întrec așteptările modei din 2021:

Perle și sidef

Bijuteriile cu perle sau sidef sunt un alt atribut al acestui an, fiind prezente în numeroase prezentări de modă care au dat tonul curentului stilistic din 2021. Conform Fashion Allure, se așteaptă ca în următorii ani piața mondială de bijuterii să înregistreze creșteri în vânzări de peste 13% pentru bijuterii cu perle.

cercei perle
Sursă foto: https://foxypearljewelry.com/four-hottest-pearl-jewelry-trends-for-2021/

Perlele ocupă un loc aparte și în sufletul nostru, aici, la Sabion, unde creăm modele de cercei cu perle din aur de 14 kt sau modele de cercei cu diamante și perle din aur de 18kt care inspiră rafinament.

Modele de cercei complexe care abundă în pietre prețioase, pentru evenimentele luxury

cercei lungi
Sursă foto: Pinterest

Un spectacol de strălucire și culoare în care vedetele sunt diamantele, rubinele, safirele, smaraldele sau ametistele! Cercei lungi, în formă de candelabru, care-ți poartă gândul spre arta giuvaergeriei franceze sau regalitatea britanică. În materie de cercei de lux, acestea sunt tendințele anului și ne bucurăm că le vom putea remarca în ținutele speciale ale celebrităților.
Iată o superbă pereche de cercei candelabru Sabion:

Pietre diversificat colorate

Fie că este vorba despre modele de cercei mici sau cercei lungi, mari, jocul de culori va fi în centrul atenției în 2021. Imaginația talentaților designeri de bijuterii oferă iubitoarelor de fashion modele de cercei plini de viață, din aur de 14 sau 18 kt, cu pietre prețioase sau semiprețioase.

Handmade – cercei realizați integral manual

Se pornește de la o idee și se obține artă. Desigur, toate etapele cuprinse între cei doi poli rămân știute de bijutieri. Tot ceea ce trebuie să reținem este că bijuteriile executate manual poartă cu ele părticele din sufletele artiștilor care le-au dat viață, iar acesta este mai mult decât un trend al noului an: este modul în care se cuvine să fie privite bijuteriile autentice. 2021 va fi, cu siguranță, anul aprecierii artei.

Cerceii mici, simpli

Nu credem că micuții cercei care se așază perfect pe lobul urechii se vor demoda vreodată. De regulă, sunt cercei rotunzi din aur, cercei decorați cu pietre zirconia, pietre prețioase/semiprețioase sau perle naturale, în funcție de preferințe, însă toate aceste modele de cercei de aur au în comun delicatețea: îi puteți purta indiferent de ocazie, simpli sau în set cu pandantive/coliere, inele sau brățări.
Fac parte din categoria bijuteriilor nemuritoare!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite articole

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA

Contactați-ne pe WhatsApp!