Verighete

Acasa/Verighete
 • Verighete T 007

  3.160,00 lei
  Verighetele, unicele bijuterii care va vor insoti in fiecare clipa. Alegerea lor este importanta.
 • Verighete T 002

  3.360,00 lei
  Verighete speciale. Bijuterii cu personalitate de la Sabion!
 • Verighete L 021

  6.765,00 lei
  O reinterpretare plina de stralucire a unui model classic, devenit astfel un clasic – modern.
 • Verighete L 036

  5.330,00 lei
  O reinterpretare plina de stralucire a unui model classic. Elegante, distinse și pline de rafinament. Iată o pereche de verighete care nu se va demoda niciodată.
 • Verighete TAU 12

  7.760,00 lei
  Este in natura artiștilor dorinta de a experimenta și de a se exprima într-un mod cât mai inedit, este un impuls dictat oarecum de polivalențele care caracterizează orice artist plastic care își dorește să nu moară între constrângerile impuse de anumite materiale ori anumite tehnici. Închiderea orizonturilor imaginare înseamna ruinare artistică. De la simpla înșiruire de calități, până la identificarea respectivului metal și la transpunerea acestuia sub formă de bijuterii, care să fie pe cât de inedit pe atât de contemporan, care să aducă un suflu nou și care să creeze un efect vizual spectaculos, a urmat un drum lung cuantificat în consum uriaș de timp, bani, experimente și compromisuri care țineau de ordin tehnic sau artistic. Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă din punct de vedere cromatic ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural.
 • Verighete TAU 30

  9.500,00 lei
  Bijuteriile in aceasta combinație înglobeaza în ele atât strălucirea metalului prețios cât și aerul nobil pe care îl oferă cu generozitate culoarea intensă a tantalului. O colecție inovatoare, unică, impunătoare.
 • Verighete L 030

  6.355,00 lei
  Verighetele vorbesc despre tine. Verighetele vorbesc despre voi. Alege un model elegant, distins, care să vă reprezinte.
 • Verighete TAU 29

  8.290,00 lei
  Exceptând aurul, argintul și platina, sunt puține metalele care de-a lungul istoriei s-au regăsit în bijuterii. Chiar și cele mai recent utilizate: oțelul inoxidabil, considerat exponent al curentului fashion și titanul- utilizat pentru proprietățile sale antialergice, sunt depășite de cerințele asocierii cu un metal prețios. Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural.
 • Verighete L 045

  5.515,00 lei
  Verighetele anului. Acum. Detalii precise, perfecțiune in execuție, elegante și mereu actuale. Alegeti un model elegant, distins, care să vă reprezinte.
 • Verighete TAU 32

  8.995,00 lei
  Există în momentul de față un grup de consumatori de astfel de bijuterii unice, din aur și tantal. El este în continuă dezvoltare, iar dacă încercăm să creionăm un profil al acestuia ar fi persoanele educate, cu gusturi rafinate, consumatoare de frumos. – Claudiu Bologa, fondatorul Casei de Bijuterii Sabion.
 • Verighete L 041

  5.465,00 lei
  Simplitatea reprezintă uniunea dintre ceea ce este frumos și ceea ce este potrivit. Alege o pereche de verighete pe măsura personalităților voastre. Alege verighetele realizate manual în Atelierele Sabion.
 • Verighete TAU 31

  8.735,00 lei
  Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Dacă ar fi fost atât de simplu! Am realizat însă că tantalul este un metal cu o personalitate puternică, și care poate fi transpus doar în forme simple, limitate de bariere tehnologice independente de voința creatorului.
 • Verighete L 044

  5.740,00 lei
  Detalii precise, perfecțiune în execuție, elegante și mereu actuale. Verighete din ultima noastră colecție, moderne și sofisticate. Veți admira perfecțiunea liniilor și a detaliilor în execuție.
 • Verighete TAU 13

  9.400,00 lei
  Bijuterii unice în lume, o combinație inedită de aur și tantal într-o pereche de verighete destinate celor care își doresc ceva cu adevărat unic.
 • Verighete L 034

  6.065,00 lei
  Verighetele vorbesc despre tine. Verighetele vorbesc despre voi. Alege un model elegant, distins, care să vă reprezinte.
 • Verighete COD56

  3.870,00 lei
  ''Iubirea este strălucirea care preschimbă praful vieţii cotidiene într-o ceaţă aurie.'' Elinor Glyn
 • Verighete COD73

  3.560,00 lei
  Este nevoie de două mâini pricepute, zeci de ore de muncă, talent, imaginație și cunoastere artistica. Nu se poate una fără alta, la fel cum arta și bucuria merg mână in mână. Alegeti un model elegant, distins, realizat în Atelierele Sabion.
 • Verighete COD104

  2.900,00 lei
  Sunteți tineri, sunteți nonconformiști, vă stabiliți propriile reguli? În acest caz, de ce să nu fie și verighetele exact așa cum sunteți voi?
 • Verighete COD96

  2.330,00 lei
  Verighete din ultima noastră colecție, moderne și sofisticate. Veți admira perfecțiunea liniilor și a detaliilor în execuție. Bijuteriile sunt realizate manual în Atelierele Sabion.
 • Verighete COD41

  2.640,00 lei
  Este tot ceea ce ți-ai putea dori de la o pereche de verighete care să vă insoțească pentru tot restul vieții, de acum înainte. Artiștii români creează într-adevar lucrări deosebite.
 • Verighete L 015

  6.365,00 lei
  Alege un model elegant, distins, care să vă reprezinte. Elegante, distinse și pline de rafinament. Iată o pereche de verighete care nu se va demoda niciodată.
 • Verighete M 007

  4.330,00 lei
  Verighetele realizate manual în Atelierele Sabion.
 • Verighete M 001

  2.800,00 lei
  Iată modelul ideal dacă îți dorești o pereche de verighete care să câștige lupta cu timpul, care să fie mereu actuale.
 • Este în natura artiștilor dorința de a experimenta și de a se exprima într-un mod cât mai inedit, este un impuls dictat oarecum de polivalențele care caracterizează orice artist plastic care își dorește să nu moară între constrângerile impuse de anumite materiale şi tehnici. Închiderea orizonturilor imaginare înseamnă ruinare artistică.Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Dacă ar fi fost atât de simplu! Am realizat însă că tantalul este un metal cu o personalitate puternică, și care poate fi transpus doar în forme simple, limitate de bariere tehnologice independente de voința creatorului. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.