Verighete

Acasa/Verighete
 • Verighete T 012

  2.650,00 lei
  Fiecare poveste de dragoste este minunată, însă a voastră poate fi unică datorită unor bijuterii unice, realizate cu pasiune și suflet de bijutierii Sabion.
 • Verighete T 007

  3.160,00 lei
  Verighetele, unicele bijuterii care va vor insoti in fiecare clipa. Alegerea lor este importanta.
 • Verighete T 002

  3.360,00 lei
  Verighete speciale. Bijuterii cu personalitate de la Sabion!
 • Bijuterii unice în lume, o combinație inedită de aur și tantal într-o pereche de verighete destinate celor care își doresc ceva cu adevărat unic. Rezultatul eforturilor exprimate sub forma a numeroase ore de muncă, este redat acum atât de frumos prin intermediul unei colecții de bijuterii unice în lume. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Verighete L 021

  6.765,00 lei
  O reinterpretare plina de stralucire a unui model classic, devenit astfel un clasic – modern.
 • Verighete L 036

  5.330,00 lei
  O reinterpretare plina de stralucire a unui model classic. Elegante, distinse și pline de rafinament. Iată o pereche de verighete care nu se va demoda niciodată.
 • Verighete TAU 14

  9.770,00 lei
  Un aer inovator și o picătură din eleganța clasică a aurului. Iată o colecție de bijuterii unice în lume. Bijuteriile sunt realizate manual în Atelierele Sabion.
 • Verighete TAU 28

  9.950,00 lei
  Există în momentul de față un grup de consumatori de astfel de bijuterii. El este în continuă dezvoltare, iar dacă încercăm să creionăm un profil al acestuia ar fi persoanele educate, cu gusturi rafinate, consumatoare de frumos. - Claudiu Bologa, fondatorul Casei de Bijuterii Sabion.
 • Verighete TAU 12

  7.760,00 lei
  Este in natura artiștilor dorinta de a experimenta și de a se exprima într-un mod cât mai inedit, este un impuls dictat oarecum de polivalențele care caracterizează orice artist plastic care își dorește să nu moară între constrângerile impuse de anumite materiale ori anumite tehnici. Închiderea orizonturilor imaginare înseamna ruinare artistică. De la simpla înșiruire de calități, până la identificarea respectivului metal și la transpunerea acestuia sub formă de bijuterii, care să fie pe cât de inedit pe atât de contemporan, care să aducă un suflu nou și care să creeze un efect vizual spectaculos, a urmat un drum lung cuantificat în consum uriaș de timp, bani, experimente și compromisuri care țineau de ordin tehnic sau artistic. Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă din punct de vedere cromatic ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural.
 • Verighete TAU 30

  9.500,00 lei
  Bijuteriile in aceasta combinație înglobeaza în ele atât strălucirea metalului prețios cât și aerul nobil pe care îl oferă cu generozitate culoarea intensă a tantalului. O colecție inovatoare, unică, impunătoare.
 • Verighete L 030

  6.355,00 lei
  Verighetele vorbesc despre tine. Verighetele vorbesc despre voi. Alege un model elegant, distins, care să vă reprezinte.
 • Verighete TAU 29

  8.290,00 lei
  Exceptând aurul, argintul și platina, sunt puține metalele care de-a lungul istoriei s-au regăsit în bijuterii. Chiar și cele mai recent utilizate: oțelul inoxidabil, considerat exponent al curentului fashion și titanul- utilizat pentru proprietățile sale antialergice, sunt depășite de cerințele asocierii cu un metal prețios. Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural.