Tantal

Acasa/Tantal
 • Pandantiv TAU 129

  12.000,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 06P

  12.095,00 lei
  Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului. Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Cercei TAU 06C

  5.025,00 lei
  Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Inel TAU 06I

  8.505,00 lei
  Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Pandantiv TAU 05P

  10.420,00 lei
  Pandantiv exceptional, unic in lume, aur si tantal, creatie manuala realizata in Atelierele Sabion.
 • Cercei TAU 05C

  4.035,00 lei
  Noua colecţie Sabion din aur şi tantal, pe lângă calităţile sale estetice deosebite, se face remarcată prin două premiere la nivel mondial: procedeul de prelucrare al tantalului dezvoltat după o reţetă proprie, cercetată în Atelierele de Cercetare şi Creaţie Sabion şi utilizarea pentru prima dată în lume a tantalului în combinaţie cu aurul în crearea bijuteriilor. Astfel Casa de Bijuterii Sabion prin această premieră aduce un suflu nou în lumea bijuteriei. Inovație românească, recunoscută internațional.
 • Inel TAU 05I

  5.575,00 lei
  Bijuterii exceptionale, unice in lume, aur si tantal, creatii manuale realizate in Atelierele Sabion.
 • Pandantiv TAU 04P

  5.075,00 lei
  Poţi să alegi o bijuterie oarecare sau poţi să optezi pentru o lucrare artistică. Aceasta este o bijuterie unică în lume. Pandantiv realizat manual în Atelierele Sabion, din aur de 18 karate în combinaţie cu tantal.
 • Cercei TAU 04C

  5.595,00 lei
  Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Inel TAU 04I

  4.086,00 lei
  Ținuta business impune o bijuterie rafinată, iar accesoriile din tantal și aur au fost create ca o alternativă potrivită la simplul metal prețios. Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Butoni TAU 17

  10.175,00 lei
  Definirea nonconformismului, tantal și aur galben, într-o bijuterie considerată clasică în accesorizarea masculină.
 • Butoni TAU 25

  9.690,00 lei
  Am asociat tantalul, un metal contemporan, aurului roz și celui galben, într-o bijuterie considerată clasică - butonii de manșete.
 • Inel TAU 54

  2.460,00 lei
  Aceasta este unul dintre cele mai delicate inele ale Casei Sabion, un veritabil exemplu de bijuterie nobilă contemporană. Realizat într-o combinație de aur 750 și tantal, decorat cu un diamant central, acest inel este alegerea perfectă fie pentru cererea în căsătorie, fie pentru răsfățul unei doamne moderne, într-o zi oarecare, fără legătură cu un anumit eveniment, când pur și simplu dorești să o surprinzi cu ceva frumos.
 • Cercei TAU 44

  8.100,00 lei
  Aer contemporan, atitudine modernă, legătura dintre tradiția prelucrării aurului și universul metalelor actuale - bijuteriile Sabion din aur și tantal.
 • Inel TAU 81

  7.515,00 lei
  Bijuteriile Sabion sunt bijuterii de familie. Bijuteriile de familie sunt bijuterii Sabion. Sunt acele bijuterii care poartă cu ele sentimente. Sentimente care dăinuiesc peste ani. Sentimente care înving lupta cu timpul și sunt transmise, mai departe, generațiilor viitoare.
 • Verighete TAU 52

  8.110,00 lei
  Dacă destinul vostru împreună stă sub semnul imaginației, al experiențelor inedite și al nonconformismului, poate veți simți că verighetele unice în lume, din tantal și aur galben, vă definesc.
 • Inel TAU 125

  9.365,00 lei
  „Suntem mândri că putem numi Sabion pe lista brandurilor 100% românești, a poveștilor de succes clădite pe talentul și priceperea artiștilor români.” Claudiu Bologa – fondatorul casei de Bijuterii Sabion (Business Magazin, 2013)
 • Inel TAU 55

  2.885,00 lei
  Este, foarte probabil, unul dintre cele mai fine și mai originale inele de logodnă pe care le veți găsi pe piață: tantal, aur și diamant.
 • Inel TAU 45

  6.370,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 127

  7.125,00 lei
  Fii ceea ce vrei, oricine vrei, însă refuză sa fii o persoană oarecare. Iar dacă te-ai regăsit în îndemnul de mai sus, înseamnă că bijuteriile pe care le alegi trebuie să fie pe măsura unui caracter puternic. Pandantivul, realizat din aur și tantal, este o combinație unică în lume, realizată chiar aici la noi, în Romania, de către cei mai talentați meșteșugari pe care îi avem.
 • Pandantiv TAU 01

  13.500,00 lei
  Crucifix realizat din aur și tantal, interpretat într-o manieră artistică contemprană, o adevărată lucrare de artă, un pandantiv unic în lume.
 • Acest colier unic, realizat din aur și tantal este rezultatul unui concurs de design organizat de către Sabion. ' Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Butoni TAU 26

  11.665,00 lei
  Accesoriu definitoriu al eleganței masculine.
 • A fost o provocare să imbinăm, și să imblânzim, doua metale cu personalități diferite, aurul și tantalul, să le aducem împreună în bijuterii care creează spectacol. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Pandantiv TAU 65

  7.510,00 lei
  Dincolo de asocierea cu marea, cu statornicia și cu rezistența în fața puterii mărilor, ancora este și un puternic simbol creștin, al nădejdii în fiul Domnului.
 • Inel TAU 97

  5.215,00 lei
  Fii ceea ce vrei, oricine vrei, însă refuză sa fii o persoană oarecare. Iar dacă te-ai regăsit în îndemnul de mai sus, înseamnă că bijuteriile pe care le alegi trebuie să fie pe măsura unui caracter puternic. Un inel de logodnă din aur galben de 18 karate, cu un diamant montat în tantal nu este un inel obișnuit, nu este o bijuterie oarecare. Este o combinație unică în lume, realizată chiar aici la noi, în Romania, de către cei mai talentați meșteșugari pe care îi avem.
 • Bijuterii care fac spectacol. Acesta ar putea fi unul dintre titlurile colecției de bijuterii Sabion realizate în combinație de aur și tantal. Este un mix care nu a mai fost niciodată încercat în lumea bijuteriei, este o inovație Sabion. Contrastul dintre nergul intens al tantalului și culoarea bogată a aurului de 18 karate sunt similarul unei personalități puternice, a unui caracter distinct. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Cercei TAU 69

  6.215,00 lei
  Parte a unei colecții de bijuterii unice în lume, acești cercei în combinație de aur și tantal sunt special creați pentru doamne puternice, independente, stăpâne pe destinele propriilor lor vieți. Doamne cu personalitate. Exact așa cum este și tantalul.
 • Pandantiv TAU 57

  5.310,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou pentru lumea bijuteriei. Priceperea şi talentul bijutierilor romăni, într-un model deosebit.
 • Inel TAU 106

  7.190,00 lei
  Coralul este un schelet calcaros care provine din mările calde și oceanele lumii, se găsește la o adâncime cuprinsă între trei și trei sute de metri, fiind cel mai frecvent întâlnit în Marea Barieră de Corali de lângă Australia, în jurul Japoniei, Taiwanului sau arhipelagului Malaiezian. Acesta face parte din familia celenteratelor și are aspectul unor crenguțe de copac. Coralul are un farmec aparte și este în general de culoare roșie, dar se regăsește și în alte culori cum ar fi alb, albastru, negru sau auriu, ultimele două categorii fiind foarte apreciate. Coralul albastru este cel mai rar întâlnit, iar cea mai scumpă categorie este cea albă cu picături roz.
 • Pandantiv TAU 67

  9.890,00 lei
  Exceptând aurul, argintul și platina, sunt puține metalele care de-a lungul istoriei s-au regăsit în bijuterii. Chiar și cele mai recent utilizate: oțelul inoxidabil, considerat exponent al curentului fashion și titanul - utilizat pentru proprietățile sale antialergice, sunt depășite de cerințele asocierii cu un metal prețios. Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru puternic, natural. Unic în lume! Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Cercei TAU 19

  12.255,00 lei
  Ținuta business impune o bijuterie rafinată, iar accesoriile din tantal și aur au fost create ca o alternativă potrivită la simplul metal prețios. Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Cercei TAU 120

  11.880,00 lei
  Încă din antichitate coralul a fost utilizat în bijuterii, foarte apreciată fiind culoarea roșie care în Roma Antică era considerată piatra iubirii fiind folosită pe post de talisman pentru a proteja relația de cuplu și, fiindcă provenea din mare, romanii o foloseau ca și talisman în timpul călătoriilor. În Egiptul Antic era considerat un remediu pentru problemele de sănătate. Coralul este piatra națională a Marocului, iar pentru tibetani reprezintă una dintre cele cinci pietre sacre, fiind utilizată din cele mai vechi timpuri în ceremoniile religioase. Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou pentru lumea bijuteriei.
 • Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru intens, natural. Un aer inovator și o picătură din eleganța clasică a aurului. Iată o colecție de bijuterii unice în lume. Bijuteriile sunt manufacturate în Atelierele Sabion. Nu veți găsi niciunde în lume astfel de bijuterii. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Cercei TAU 79

  11.415,00 lei
  Un aer inovator, o picătură din eleganța clasică a aurului și strălucirea de neegalat a diamantelor. Iată o colecție de bijuterii unice în lume.