Tantal

Acasa/Tantal
 • Pandantiv TAU 129

  12.000,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 06P

  12.095,00 lei
  Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului. Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Cercei TAU 06C

  5.025,00 lei
  Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Inel TAU 06I

  8.505,00 lei
  Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Pandantiv TAU 05P

  10.420,00 lei
  Pandantiv exceptional, unic in lume, aur si tantal, creatie manuala realizata in Atelierele Sabion.
 • Cercei TAU 05C

  4.035,00 lei
  Noua colecţie Sabion din aur şi tantal, pe lângă calităţile sale estetice deosebite, se face remarcată prin două premiere la nivel mondial: procedeul de prelucrare al tantalului dezvoltat după o reţetă proprie, cercetată în Atelierele de Cercetare şi Creaţie Sabion şi utilizarea pentru prima dată în lume a tantalului în combinaţie cu aurul în crearea bijuteriilor. Astfel Casa de Bijuterii Sabion prin această premieră aduce un suflu nou în lumea bijuteriei. Inovație românească, recunoscută internațional.
 • Inel TAU 05I

  5.575,00 lei
  Bijuterii exceptionale, unice in lume, aur si tantal, creatii manuale realizate in Atelierele Sabion.
 • Pandantiv TAU 04P

  5.075,00 lei
  Poţi să alegi o bijuterie oarecare sau poţi să optezi pentru o lucrare artistică. Aceasta este o bijuterie unică în lume. Pandantiv realizat manual în Atelierele Sabion, din aur de 18 karate în combinaţie cu tantal.
 • Cercei TAU 04C

  5.595,00 lei
  Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Inel TAU 04I

  4.086,00 lei
  Ținuta business impune o bijuterie rafinată, iar accesoriile din tantal și aur au fost create ca o alternativă potrivită la simplul metal prețios. Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Butoni TAU 17

  10.175,00 lei
  Definirea nonconformismului, tantal și aur galben, într-o bijuterie considerată clasică în accesorizarea masculină.
 • Butoni TAU 25

  9.690,00 lei
  Am asociat tantalul, un metal contemporan, aurului roz și celui galben, într-o bijuterie considerată clasică - butonii de manșete.
 • Inel TAU 54

  2.460,00 lei
  Aceasta este unul dintre cele mai delicate inele ale Casei Sabion, un veritabil exemplu de bijuterie nobilă contemporană. Realizat într-o combinație de aur 750 și tantal, decorat cu un diamant central, acest inel este alegerea perfectă fie pentru cererea în căsătorie, fie pentru răsfățul unei doamne moderne, într-o zi oarecare, fără legătură cu un anumit eveniment, când pur și simplu dorești să o surprinzi cu ceva frumos.
 • Cercei TAU 44

  8.100,00 lei
  Aer contemporan, atitudine modernă, legătura dintre tradiția prelucrării aurului și universul metalelor actuale - bijuteriile Sabion din aur și tantal.
 • Inel TAU 81

  7.515,00 lei
  Bijuteriile Sabion sunt bijuterii de familie. Bijuteriile de familie sunt bijuterii Sabion. Sunt acele bijuterii care poartă cu ele sentimente. Sentimente care dăinuiesc peste ani. Sentimente care înving lupta cu timpul și sunt transmise, mai departe, generațiilor viitoare.
 • Verighete TAU 52

  8.110,00 lei
  Dacă destinul vostru împreună stă sub semnul imaginației, al experiențelor inedite și al nonconformismului, poate veți simți că verighetele unice în lume, din tantal și aur galben, vă definesc.
 • Inel TAU 125

  9.365,00 lei
  „Suntem mândri că putem numi Sabion pe lista brandurilor 100% românești, a poveștilor de succes clădite pe talentul și priceperea artiștilor români.” Claudiu Bologa – fondatorul casei de Bijuterii Sabion (Business Magazin, 2013)
 • Inel TAU 55

  2.885,00 lei
  Este, foarte probabil, unul dintre cele mai fine și mai originale inele de logodnă pe care le veți găsi pe piață: tantal, aur și diamant.
 • Inel TAU 45

  6.370,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 127

  7.125,00 lei
  Fii ceea ce vrei, oricine vrei, însă refuză sa fii o persoană oarecare. Iar dacă te-ai regăsit în îndemnul de mai sus, înseamnă că bijuteriile pe care le alegi trebuie să fie pe măsura unui caracter puternic. Pandantivul, realizat din aur și tantal, este o combinație unică în lume, realizată chiar aici la noi, în Romania, de către cei mai talentați meșteșugari pe care îi avem.
 • Pandantiv TAU 01

  13.500,00 lei
  Crucifix realizat din aur și tantal, interpretat într-o manieră artistică contemprană, o adevărată lucrare de artă, un pandantiv unic în lume.
 • Acest colier unic, realizat din aur și tantal este rezultatul unui concurs de design organizat de către Sabion. ' Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Butoni TAU 26

  11.665,00 lei
  Accesoriu definitoriu al eleganței masculine.
 • A fost o provocare să imbinăm, și să imblânzim, doua metale cu personalități diferite, aurul și tantalul, să le aducem împreună în bijuterii care creează spectacol. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.